2. Uporablja se za navezavo cevi na lestvi
lp
dušan

Khm, in kje je odgovor?Mateja napisal/-a: Postavljam pa vprašanje, če je PRITRDILEC, zakaj se uporablja za navezavo cevi in ne za pritrjevanje cevi? Kaj vam pomeni navezava? S čim se naredi? Kaj vam pomeni prtrjevanje? S čim pa bi to napravili?
Tole pa ne bo v redu, za brisanje izjav nima nihče pristojnosti razen administratorja, moderatorja v svoji temi in mene. Ne glede na to, kaj je objavljeno, se je treba najprej obrniti na pristojne, sicer bo tole postalo en velik gudl-mudl.miran napisal/-a: Tomaž je prišel na moj računalnik, ter izbrisal tvojo objavo in napisal zgornjo objavo
![]()
![]()
![]()
Mateja sploh ne vem kaj naj rečm, nihče ni želel da pride do tega in če prebereš objavo od gasilca77, lahko vidiš da tvoje objave niso brez pomena, tako mislim tudi jaz in pomoje tudi drugi (RAZEN Tomaža), ki ni prenesel da mu popravljaš slovnične napake.Mateja napisal/-a:Dragi fantje,
če se ne znate obnašati, imejte kar svoj peskovnik! Ta objava je bila zbrisana popolnoma neutemeljeno, saj ni NIČESAR POPRAVLJALA, je pa opozarjala in postavila sem vprašanje, ki pa tudi ni tako neumno, kakor bi ga radi predstavili.
Ker se očitno ne zmorete normalno soočati s terminološkimi problemi, ki v gasilstvu so, potem žal na to vprašanje ne bom odgovorila, pa tudi na prihodnja ne.
Dogovora sem se držala, žal se ga vi niste, torej uživajte v svojem peskovniku in brišite sebi, meni pa ne bo več treba!
Lp, Mateja
Ćeprav še ni četrtek, ti lahko zatrdim Dušan, da sta oba odgovora pravilna. V tej temi je namreč važno, da se na odgovor smiselno odgovori, ne pa, kako se postavljajo besede, saj gasilci uporabljamo različne žargonske oblike izražanja, vendar se med seboj razumemo. In to je bistvo. Tudi bistvo te teme, v kateri nekateri nočejo sodelovati tudi zato, da se ne bo kdo spotaknil ob njihov način pisanja.gasilec77 napisal/-a:No, pa smo tam! Sedaj sem v dilemi, ali pravilen odgovor ali ne?![]()
Kaj je tu pravilen odgovor?
NAVEZAVA
PRITRJEVANJE?
dušan
janez napisal/-a:
Bojim pa se, da je škoda že narejena in, da se tudi jaz ne mislim truditi z obdrženjem teme za vsako ceno. Prvo tromesečje bo namreč kmalu zaključeno (še tri slikce), potem pa je lahko mala šola gasilstva lahko tudi zaprta.LPJanez