Ja, naj bi recimo biloAlways Cvi-Cek napisal/-a:A zdej, ko smo pokazal, da znamo, smo pa do jeseni dobri ane??![]()
![]()
![]()
LP
Janez
Ja, naj bi recimo biloAlways Cvi-Cek napisal/-a:A zdej, ko smo pokazal, da znamo, smo pa do jeseni dobri ane??![]()
![]()
![]()
gasilec77 napisal/-a:Hehe, dobre slike, škoda, da se ne vidi, kako je bil Janez paničen, ko mo je pri zaključni vaji gorela "kuhinja"![]()
![]()
![]()
lp
dušan
To je prava misel Bobby in takšno je treba širiti med gasilci. Le z ustreznim znanjem se bomo promovirali, sicer bodo na nad nami še vedno samo brusili jezike, da smo samo za veseliceBobby napisal/-a:seveda bo še vnaprej potrebno dosti vaje, da se tehnika izpili....![]()
lp
Evo fantje, Martino "na štrik" pa bo luštnoMartina napisal/-a:ojla![]()
je blo ful dobrsploh z vrvmi - samoreševanje in na lestvi
Lp
Bo res kar ta pravagasilec77 napisal/-a:Ok, jaz grem jutri v moje prelepe kraje, bom pa barbiko poiskal, pa ji rekel, da jo Oskar prosi, če bi bila šoferka nam vsem trem
![]()
lp
dušan
To, itak, da ga držimo 2 dni, en dan veselica za goste, pa mi delamo ko "črnci", drug dan pa mi gasilci zasejanez napisal/-a: Ne sili žabe v vodo, že sama prerada skoči.
Se bomo zmenil, kjer bo prej zaključeno, potem gremo na naslednjo. Štajerci ga pa itak držijo vsaj 2 dni.
LP
Janez
Ni problema, ti lahko pobegneš s štrika, sam ne pozab da z janezom naredit vozel tak, da se nikol ne rešiš, pa magari, da kake nove izmumivaMartina napisal/-a:
ni problema... zdej vam s štrika pobegnem![]()
![]()
v jarše pa le pridte na veselico![]()
Lp