oskar napisal/-a:
Ne vem , nisem nič zasledil kako pa kaj ona stroga gospa ravnateljica ???

Verjetno misliš "carica"

. Khm, dobil sem ukor, ker sem uporabljal tehnični pripomoček, ki je na Igu prepovedan in sicer digitalni fotoaparat
Ampak si ne morem pomagati, kazen sem sicer že prestal, vendar v našem statutu piše, da je delo društva javno. In, ker na je društvo plačalo kosilo, ima vso pravico biti seznanjeno, da smo za tisti denar pridno sedeli na Igu in se učili, kar se jele dalo.
Ampak, znanje, ki smo ga pridobili, za GZS ni nič vredno, pa so nam tudi papirje metali skoraj od daleč, kar se tudi na fotografijah vidi.
Da ne rečem, da sem imel resen spor tudi z nekdanjim kolegom inštuktorjem (nekdanji sem napisal zato, ker je stvar vzel zelo resno), ki me je podrobneje seznanjal s prepovedjo fotografiranja.
Bog se usmili, kam smo padli

.
Sedaj mi ne preostane drugega, kot da napišem prošnjo ministru Erjavcu, da bom lahko naredil kakšno fotografijo, ki ne bo izdajala vojne tajne. Sicer me pa na Igu verjetno ne bodo več videli. Nič več ni namreč tako, kot je bilo.
Sem pa srečal novega ravnatelja, no bil je kar dobre volje.
Glede karfiole pa, tokrat jo 100 % ni bilo, kajti moj sper detektorski nos je ni zaznal v nobenem artiklu, ki je bil namenjen prehrambenemu obroku

.
LP
Janez