Usposabljanje infortmatik na Igu

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Usposabljanje infortmatik na Igu

Odgovor Napisal/-a janez »

Lep pozdrav z Iga, trenutno se pripravljamo na začetzek tečaja za informatika, no predavatelj očitno zamujew, saj je ura 9.35. No ravno prav, da se še lahko javim.

Lep pozdrav od Francita, Domna in

Janeza 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

:D :D :D .... Da boste POSLUŠAL!!!!

LP

dusan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
janez

Zdajle smo po kosilu, ne vem kako bo z učenjem :D . Za ene pol urce bi blo treba zaležt :grin: .

Ampak kosilo je bilo pa super, kremna juhica, pečenka, krompir, solata in pa seveda najboljše, sladica.

In kar je pomembno nič karfiolce(to je za Okraja) :D :lol: :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Pa Domnu še enkrat pokaži kako se pišejo objave na forumu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
janez

Tomaz napisal/-a:Pa Domnu še enkrat pokaži kako se pišejo objave na forumu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Evo, to sem pa pozabil :D . Ampak za začetek bo imel kar nekaj dela s SPIN-om, če mu ga rata v enem dnevu napisat, bo kar dober. Namreč, program je res enkraten :lol: :lol: :lol: , pišeš, potem ti pa pove, da je nekje napaka, ti jo pa vohaj. Bog se usmili, za kakšne programe se meče denar stran, ampak nekdo bo na račun GZS preživel do smrti, pa če nič drugega ne dela.

V glavnem, usposabljanje je končano, prva večja zadeva, ki nas čaka, je vnos opreme v Vulkan, ko bo to narejeno, smo pa že kar na konju, kajti kadrovske evidence so urejene, mogoče bodo potrebne kakšne minimalne spremembe.

Seveda ne bi bil Janez, če ne bi posnel tudi nekaj slikc, za kar sem bil seveda okaran s strani inštruktorskega teama. Namreč, na Igu ni dovoljeno fotografirati :shock: , čeprav ne vem zakaj ne. Vojnih tajn namreč tam ni, procesa izobraževanja nisem motil, tako, da ne vem, kaj bi bil še lahko vzrok.

Za bodoče si bom zato moral pridobiti dovoljenje ministra za obrambo, bo sigurno vesel, ko mu bom pisal.

Če koga kaj zanima o poteku usposabljanja, naj pa Domna vpraša, on si je vse zapomnl :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

hehem kaj pa ZNAČKA??? :D :D
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:hehem kaj pa ZNAČKA??? :D :D
Ni, ni, značke, namreč to usposabljanje za one puhloglavce iz predsedstva ni nič vredno, zato, ker jim morajo strokovne službe s forumov objave printat :lol: . Sami si jih ne znajo pogledat in zato je to izobraževanje razvrednoteno oziroma, nič vredno.

Na tem področju me seveda sedaj čaka nekaj dela, saj moram nekoliko positnariti za specialnost vodje članic, ki pa je ostala, čeprav je bila sprejeta v paketu "roka roko umije" na isti seji predsedstva, no sedaj je ukinjena samo ena.

Bo treba še drugo, ne gre drugače :evil: :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

No, glavno, pokazali so vam kako se dela z spinom :D , upam, da vsaj toliko, da ga lahko zaključite, jaz sem se danes 3 ure matral, da sem zaključil intervencijo, ki so jo naši gasilci imeli učeraj zvečer.....

lp

dušan :grin:
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a: jaz sem se danes 3 ure matral, da sem zaključil intervencijo, ki so jo naši gasilci imeli učeraj zvečer.....

lp

dušan :grin:
Ne se preveč sekirat, jaz sem ga pisal dva dni :evil: :lol: :mad: sem mislil, da jaz ne znam, je bilo pa s programom nekaj narobe. Sem potem klical Logos (včeraj), je rekel, da me bo nazaj poklical, ko bo ugotovil napako, no, do danes me še ni :evil: :???: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Martina

Odgovor Napisal/-a Martina »

kje so pa komentarji pod slikami?? :shock: :shock:

Lp
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje.
Slika
Uporabniški avatar
janez

Martina napisal/-a:kje so pa komentarji pod slikami?? :shock: :shock:

Lp
So že :D , takoj ni blo časa :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Drugač se pa izobraževanje takoj pozna. Po treh dneh sem končno uspel zaključiti poročilo o požaru na jeklenki, pa tudi Domen o podrtem drevesu. Zadevo oblvladava v nulo, torej, če kdo kaj ne ve, naj kar vpraša :lol: :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
oskar
Kraj: Gorca

Odgovor Napisal/-a oskar »

Kakšen naivnež je ta KOncilija. NIč cvetače, a si slep , bolje poglej , jo zmiksajo in dodajo tudi pecivu če je potrebno ! :grin:

Ne vem , nisem nič zasledil kako pa kaj ona stroga gospa ravnateljica ??? :evil:
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez

oskar napisal/-a:
Ne vem , nisem nič zasledil kako pa kaj ona stroga gospa ravnateljica ??? :evil:
Verjetno misliš "carica" :lol: . Khm, dobil sem ukor, ker sem uporabljal tehnični pripomoček, ki je na Igu prepovedan in sicer digitalni fotoaparat :shock:

Ampak si ne morem pomagati, kazen sem sicer že prestal, vendar v našem statutu piše, da je delo društva javno. In, ker na je društvo plačalo kosilo, ima vso pravico biti seznanjeno, da smo za tisti denar pridno sedeli na Igu in se učili, kar se jele dalo.

Ampak, znanje, ki smo ga pridobili, za GZS ni nič vredno, pa so nam tudi papirje metali skoraj od daleč, kar se tudi na fotografijah vidi.

Da ne rečem, da sem imel resen spor tudi z nekdanjim kolegom inštuktorjem (nekdanji sem napisal zato, ker je stvar vzel zelo resno), ki me je podrobneje seznanjal s prepovedjo fotografiranja.

Bog se usmili, kam smo padli :mad: .

Sedaj mi ne preostane drugega, kot da napišem prošnjo ministru Erjavcu, da bom lahko naredil kakšno fotografijo, ki ne bo izdajala vojne tajne. Sicer me pa na Igu verjetno ne bodo več videli. Nič več ni namreč tako, kot je bilo.

Sem pa srečal novega ravnatelja, no bil je kar dobre volje.

Glede karfiole pa, tokrat jo 100 % ni bilo, kajti moj sper detektorski nos je ni zaznal v nobenem artiklu, ki je bil namenjen prehrambenemu obroku :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori