Kaj je na sliki
Kaj je na sliki
Predlagam nekaj lahkotnega, naprimer igro: Kaj je na celotni sliki ?
- Priponke
-
- Copy of S3600058.JPG (21.55 KiB) Pogledano 10711 krat
ni nam lahko
Re: Mala šola gasilstva - pomlad 2008
Pozabil sem na nagrado. Nagrada je liter štajerskega pa sendvič s kiblflajšem ali pa za dijetnike liter jabolčnega soka in sendvič s lahko poli klobaso !

ni nam lahko
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
Re: Kaj je na sliki
Hmmm, izgleda kot star, neuporaben ročnik, ampak je nek avto v ozadju - hmmm, ne grejo mi ravno gasilske asociacije po glavi 
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Spoštovani člani PGD Topole !
Počitniško igro Kaj je na celotni sliki, sem organiziral lansko leto na gasilci.org in je za silo uspela. Največji problem je bil, da iščemo PREDMET ki je na celotni sliki. To kar pa sedaj vidimo je le izrez iz celotne slike- fotografije.
Pa so fantje in dekleta pisali svega i svašta: državno tekmovanje v Kočevju dne..., predsednik pgd xy v čeladi ..... obletnica PGD Hoče....,
in tako naprej. jaz pa sem želel samo to da napišete na celotni sliki je na primer: motorna brizgalna.
Seveda je potrebno malo domišljije. Primer je že naša prva naloga, ki jo je Mateja pogumno začela. čeprav je opaziti del vozila pa žal vozilo ni pravilen odgovor. Mislim da se razumemo.
Krog ige se konča , ko prvi ugane kaj je na celotni sliki. Komentarji so dovoljeni. Veselo naprej.
Počitniško igro Kaj je na celotni sliki, sem organiziral lansko leto na gasilci.org in je za silo uspela. Največji problem je bil, da iščemo PREDMET ki je na celotni sliki. To kar pa sedaj vidimo je le izrez iz celotne slike- fotografije.
Pa so fantje in dekleta pisali svega i svašta: državno tekmovanje v Kočevju dne..., predsednik pgd xy v čeladi ..... obletnica PGD Hoče....,
in tako naprej. jaz pa sem želel samo to da napišete na celotni sliki je na primer: motorna brizgalna.
Seveda je potrebno malo domišljije. Primer je že naša prva naloga, ki jo je Mateja pogumno začela. čeprav je opaziti del vozila pa žal vozilo ni pravilen odgovor. Mislim da se razumemo.
Krog ige se konča , ko prvi ugane kaj je na celotni sliki. Komentarji so dovoljeni. Veselo naprej.
ni nam lahko
, a je to nahrptnača ????
Kakšen velik ključ.....
Res velik šravf,a mogoče gor paše kluč za hidrant.
gasilni aparat
Malo pretežka naloga za začetek, dajem malo pomoči !
Pa Janeza pogrešam !
Pa Janeza pogrešam !
- Priponke
-
- Copy (2) of S3600058.JPG (20.46 KiB) Pogledano 10590 krat
ni nam lahko
-
Always Cvi-Cek
- Kraj: Topole
A je mogoče kakšna hidravlična naprava?
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
A je mrbit auspuh ??
Kaj v Toplohah ni nobenega šlosarja ?

- Priponke
-
- Copy (3) of S3600058.JPG (14.71 KiB) Pogledano 10537 krat
ni nam lahko
Jeklenka acetilena - na sliki se vidi ventil ( je šlosar samo ni iz Topol
)
Ni nam lahko - še težje nam bo
Bravo !!
Res pa da ni navadna jeklenka ampak taka, ki ni preživela požara, razpočena !!
Stanje : Tone 1 točka
Stanje : Tone 1 točka
- Priponke
-
- topole 1.JPG (22.19 KiB) Pogledano 10518 krat
ni nam lahko