Obisk Miklavža 2005

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4645
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Obisk Miklavža 2005

Odgovor Napisal/-a janez »

Miklavž je letos malo pohitel in najprej obiskal tiste otroke, ki so najbolj pridni, In to so seveda otroci v Topolah. Letos jo je malo zagodel dež, tako da se ni mogel srečati z otroki pri studenčku ob lepo okrašeni božični smreki, no k sreči imamo gasilski dom in tako so bili otroci, Miklavž, angelčki, pa celo hudički in seveda starši ter ostalo spremstvo lepo pod streho.

Najprej je bil čas pred Miklavžem otrokom predstavljen z igrico otroške dramske skupine, nato so prišli parkeljni pogledat, če je kaj porednih otrok, pa seveda niso imeli kaj delati in so kar odšli, še posebej, ker jih je prestrašil Miklavž, ki je s svojim močnim glasom v spremstvu dveh angelov prišel do otrok. Lepo jih je nagovoril, skupaj so zmolili sveti angel, nato pa so kar malo poklepetali, saj so bili otroci zelo zgovorni.

Potem je prišel čas obdaritve in vsi otroci so prejeli darila, tista prva, ostale bo pa prinesel še domov, saj vsega ni mogel prinesti s seboj. Otroci so lepo sodelovali, nekateri so Miklavžu tudi zapeli pesmico, tako, da je bil vesel in zadovoljen v družbi tako pridnih otrok.

In celo na starejše obiskovalce Miklavž ni pozabil in jim prinesel mandarine s polno vitamini, ki bodo pomagali proti različnim zimskim nadlogam kot so prehlad ali celo kakšna gripa.

Nato se je Miklavž z angelčki poslovil, še prej pa se je seveda z otroki dogovoril, da naj bodo še naprej tako pridni, da se bodo lahko naslednje leto spet srečali.

Hvala Miklavžu s spremstvom, hvala pa tudi KD Franc Jelovšek, ki pomaga Miklavžu pri njegovem zahtevnem delu.

Seveda smo Miklavža v družbi otrok pridno slikali, tako, da bo na ogled tudi galerija nocojšnih dogodkov.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Prispevkov: 1426
Pridružen: Pe Maj 27, 2005 12:57 am
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Kot kaže sem bil letos res pridn, mi je Janez v Miklavževem imenu prnesu celo vrečo dobrot ;) ;) ;) ;) ;)
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4645
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

miran napisal/-a:Kot kaže sem bil letos res pridn,


Ja, te je Miklavž kar pohvalil, je rekel, da redno spremlja forum :D :D :D in da kar tako naprej. Bo drugo leto prišel še z večjim košem :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori