Kviz gasilske mladine PGD Topole 2005

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4645
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Kviz gasilske mladine PGD Topole 2005

Odgovor Napisal/-a janez »

Danes je v prostorih PGD Topole potekal kviz gasilke mladine, katerega se je udeležilo kar 6 ekip in sicer 3 v mlajši in tri v starejši skupini pionirjev. Ekipe so štele po tri člane, vsebina kviza pa se je nanašala na snov iz gasilke preventive, gasilske abecede, splošnega znanja iz Malih sivih celic, vezanju vozlov, poznavanju gasilskega orodja in sestavljanke. Med posameznimi temami pa je potekala šaljiva igra in sicer sta morala dva člana ekipe z žlicami prenašati teniške žogice, ki jim jih je iz vedra nanje polagal tretji član. čim več žogic se je nabralo v vedru na ciljni mizi, boljši je bil rezultat.

No, borba je bila zagrizena do konca, ekipe niso popuščale, no, iz igre v igro pa se je razlika vseeno pokazala in tako smo prišli do končnih rezultatov, ki so naslednji:

Mlajša skupina:

1. mesto

Gabrijela Aleš
Eva Rak
Anja Hribar

2. mesto

Miha Špruk
Rado Kosec
Rok Tratar

3. mesto


Urška Koncilija
Domen Koncilija
Žan Bergant


Starejša skupina:


1. mesto

Špela Urankar
Manca Urankar
Nina Bergant

2. mesto

Nina Grilj
Karmen Mrčun
Monika Koncilija

3. mesto

Rok Grilc
Jože Gros
Tone Gros

Za regularnost tekmovanja je skrbelo vodstvo tekmovanja na čelu z Andrejem Grilom kot predstavnikom regije Ljubljana III, predsednikom PGD Francem Bergantom in Mateje Jemec.

Ob koncu je Mateja razglasila rezultate, predstavnik regije Ljubljana III in predsednik PGD pa sta vsem udeležencem podelila medalje.

Prvouvrščeni ekipi v obeh skupinah sta se z rezulttatom današnjega tekmovanja uvrstili na regijski kviz, ki bo v petek, 21. oktobra v Moravčah.

Galerija bo objavljena jutri.

LP

Janez 8-)
Odgovori