Veterani so pohiteli in se že zbrali na prednovoletnem srečanju, ki je, tako kot lansko leto, potekalo v gostišču Blaž na Dobenu. Srečanje vsako leto organizira GZ Mengeš in je pod okriljem Komisije za veterane, ki tako poskrbi, da se starejše članstvo ne srečuje izključno le na tekmovanjih, ampak tudi na družabnejši način.
Srečanje se je pričelo sinoči ob 18.00 uri, žal pa je bila udeležba nekoliko okrnjena, saj so nastopili nemogoči vremenski pogoji. Sneg je namreč zametel cesto, tako, da prevoz do vrha ni bil več varen, no, veterani se niso dali in so pot nadaljevali peš.
Ostalih podatkov žal še nimam, tako, da bom o udeležbi in poteku srečanja poročal v naslednjih dneh, še bolje pa bi bilo, če bi se javil kdo od udeležencev.
LP
Janez
Prednovoletno srečanje veteranov GZ Mengeš
Leto je naokoli in sinoči, v petek, 1. decembra so se, tokrat v Groharjevem hramu v Mengšu, zopet zbrali veteranke in veterani iz PGD Gasilske zveze Mengeš.
Zbralo se jih je okoli 40 in najprej jih je pozdravil predsednik Komisije za veterane GZ Mengeš štefan Borin, nato poveljnik GZ Mengeš Franc Hribar v nadaljevanju pa še predsednik Sveta veteranov regije Ljubljana III Franc Blejc .
Sledila je večerja, nato pa prijetno druženje, ki je trajalo kar do 22. ure, ko so se udeleženci srečamnja počasi razšli.
Nastalo je tudi nekaj fotografij, ki bodo objavljene kar v temi.
LP
Janez
Zbralo se jih je okoli 40 in najprej jih je pozdravil predsednik Komisije za veterane GZ Mengeš štefan Borin, nato poveljnik GZ Mengeš Franc Hribar v nadaljevanju pa še predsednik Sveta veteranov regije Ljubljana III Franc Blejc .
Sledila je večerja, nato pa prijetno druženje, ki je trajalo kar do 22. ure, ko so se udeleženci srečamnja počasi razšli.
Nastalo je tudi nekaj fotografij, ki bodo objavljene kar v temi.
LP
Janez
Ja, za vsak slučaj so se letos odločili za nižino, je bolj sigurno. In mislim, da je bila odločitev kar dobra, tudi če ni bilo snega, saj je bila zaradi ustreznejšega dostopa primerna za vse udeležence.Mateja napisal/-a:Ko sem brala prvo objavo, sem mislila, da sanjam, kakšen sneg, potem sem pa le videla, da je lanska objava.
lp; mateja
LP
Janez