Tekmovanje za pokal Kamnika

Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Re: Tekmovanje za pokal Kamnika

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

mag napisal/-a:
kar pa se ognja tiče ? he he , kljub mladim letom, sodelujem že cca 9 let na vsaj 80 % gasilskih intervencijah, ki jih ima PGD Kamnik, in če upoštevaš, da imamo v povprečju od 130- 150 intervencij na leto, si vzemi kalkulator in preračunaj, koliko vem o pravem ognju???

Le od kje ti čas za sodnika? :lol: :lol: ob vsem tem delu, ki ga opraviš za spoznavanje pravega ognja. Nisem pa vedel, da se s kalkulatorjem da zračunat, koliko kdo ve o pravem ognju!? :D :D

zdaj pa grem

dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
mag

Odgovor Napisal/-a mag »

ja, kar težko vrjeti, za kaj vse se najde čas. za tečaj za sodnika, za mentorja mladine, za mentorja članic b in pa za aktivno sodelovanje v desetini a. pa kljub temu še intervencije hehe.
Ne da se preračunati, koliko kdo ve o pravem ognju, ampak na žalitve o tem, da ne vem nič, pa žal drugače ne morem odgovoriti. Izkušnje kažejo drugače. bi me pa zanimalo, iz katerega društva prihaja Oskar, pa da vidimo, kakšnje izkušnje si je tam nabral?

zdaj pa tudi jaz grem.
mag

Odgovor Napisal/-a mag »

ja, kar težko vrjeti, za kaj vse se najde čas. za tečaj za sodnika, za mentorja mladine, za mentorja članic b in pa za aktivno sodelovanje v desetini a. pa kljub temu še intervencije hehe.
Ne da se preračunati, koliko kdo ve o pravem ognju, ampak na žalitve o tem, da ne vem nič, pa žal drugače ne morem odgovoriti. Izkušnje kažejo drugače. bi me pa zanimalo, iz katerega društva prihaja Oskar, pa da vidimo, kakšnje izkušnje si je tam nabral?

zdaj pa tudi jaz grem.
Uporabniški avatar
gasilec77

No glede Oskarja ti kaj dosti ne bom pametoval, mogoče boš imel srečo, da ti sam odgovor, ampak, verjemi, da si naletel na pravi "patron", glede izkušenj. Povem ti lahko, da je iz PGD Malečnik, in mislim, da cca 30 let zaposlen v Poklicni gasilski enoti Maribor, upam, pa da ti še kar sam obrazloži, kje vse sodeluje v sklopu prostovoljnega gasilstva, CZ, pa še pa še......ampak mislim, da se vidva glede izkušenj v poznanstvu pravem ognju ne moreta primerjat, v nobenem pogledu. :-x :-x . Seveda pa ti želim vso srečo :D :D

Verjetno pa te bo povabil na forum: gasilci.org, v temo izobraževnja, da boš odgovarjal v temi ABC :lol: :D :D

no,..... zdaj pa grem.....

dušan ;-)
mag

Odgovor Napisal/-a mag »

a tako, ta oskar je. no, potem mi je pa res jasno, da se ne moreva primerjat, je dosti bolj izkušen
njega malo poznam iz foruma gasilci.org.
Uporabniški avatar
gasilec77

No, ker si priznal, ti bo verjetno pol oproščeno, tudi to, da si mogoče malo slabše sodil na tekmovanju :D. Pa nič se ti ni treba bati, tudi sodniki ste zmotljivi, saj ste tudi krvavi pod kožo.

no.... zdaj pa grem....

dušan
Odgovori