Tekmovanje regije Ljubljana III za veterane in veteranke

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Tekmovanje regije Ljubljana III za veterane in veteranke

Odgovor Napisal/-a janez »

Danes je v Zavrstniku, GZ Šmartno pri Litiji, potekalo tekmovanje regije Ljubljana III za starejše gasilke in gasilce. Tekmovanja se je udeležila tudi ekipa našega društva in se odlično odrezala, saj je v konkurenci 14 ekip dosegla 3. mesto.

Priborili so si tudi lep pokal, seveda pa tudi možnost nastopa na državnem tekmovanju v letu 2008, kamor vodijo prva tri mesta z regijskega tekmovanja.

Povedati je potrebno še to, da so bili naši tekmovalci edini, ki pri vaji s hidrantom in raznoterostih niso naredili nobene napake.

Skratka, vse je potekalo super, zato si naši veterani zaslužijo vso pohvalo in čestitke, katerim se pridružuje tudi forum.

Pa še ekipa, ki nas je zastopala:

Miro Aleš - D
Jože Štefanič - S
Albin Zabret - St
Tone Vahtar - N1
Franci Zabret - N2
Avgust Aleš - V1
Janez Koncilija - V2
Andrej Koncilija - R

Tudi nekaj slikc bo, sicer ne s same tekme, ampak iz zaključne slovesnosti.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Re: Tekmovanje regije Ljubljana III za veterane in veteranke

Sem moral popravit naslov, ni šlo vse v okvirček. Pravilno je namreč starejše gasilke in gasilci, ampak, se po starem lepše sliši, namreč veteranke in veterani :grin: .

Slikce so tudi že na mejlu, tako, da bo tudi nekaj slikovnih vtisov. Tudi tokrat je situacijo rešil veteran Franci Zabret, ki je imel s seboj fotoaparat, gasilskega smo namreč pozabili :???: Pa a še na predvečer tekmovanja smo se menili, kdo ga bo vzel, ali gre v Šmartno ali na tekmovanje bolničarjev v Ljubljano, pa smo določili Šmartno.

Ko pa sem videl Domna z rokami v žepu med nastopom naših, sem pa takoj videl, da nekaj ne štima :lol: . Kaj čmo, leta se nabirajo :oops: .

Dokler Miran ne objavi albuma, pa tale slikca za pokušino:
Veterani z osvojenim pokalom in mentorjem
Veterani z osvojenim pokalom in mentorjem
veterani v šmartnem.JPG (387.35 KiB) Pogledano 5433 krat
LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Bravo fantje, vse čestitke za tako dober razultat.

Kar tako naprej, upam da se lahko nadejamo tako dobrega razultata tudi drugo leto na državnem tekmovanju.
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

janez napisal/-a:Dokler Miran ne objavi albuma, pa tale slikca za pokušino
Sedaj pa ko je Miran zrihtal galerijo pa .... : http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=360

L.P.
Miran :lol: :lol: :lol:
Tona
Kraj: Brezje - MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Malo pozno , pa vendar iskrene čestitke . Sedaj pa to ponovit še z mladimi in se srečamo drugo leto na državnem - mi smo tam s pionirji in mladinkami .
Ni nam lahko - še težje nam bo
Uporabniški avatar
janez

Tona napisal/-a:Malo pozno , pa vendar iskrene čestitke . Sedaj pa to ponovit še z mladimi in se srečamo drugo leto na državnem - mi smo tam s pionirji in mladinkami .

Hvala za čestitke :grin: , za drugi del bomo pa še videli. Tekma je 13. oktobra, datum ni ravno primeren #-o .

LP

Janez 8-)
Odgovori