Tekmovanje članskih enot GZ Mengeš

Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Ja, slikce so prav lepe in bi jih lahko dali tudi na predstavitev osnovne strani. Bi jo bilo dobro že malo obnoviti.
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
Romana

Odgovor Napisal/-a Romana »

janez napisal/-a:
Mateja napisal/-a:Super, =D> edino, zakaj so pa članice B postavljene od desne proti levi??

Lp, Mateja
Ni bilo pravega oficirja zraven, no tudi člani A niso ravno v pravilni formaciji :D . Ampak, važno je, kot sem rekel, da so prvič v zgodovini društva vse ekipe poslikane.
Zato, ker smo slikanjem še hitrejš opravile kot z vajo :D al' pa zato, da se ločimo od članic A :D :D al' pa zato, k je blo vroče pa so se nam možgani skisal pod čeladami (seveda se potem ne da veliko razmišljat) :-k :D al' pa zato, ker nas fotograf ni prav posavil - le kdo bi vedel :grin: :grin:
tsinkov

Odgovor Napisal/-a tsinkov »

Pozdravljeni

Zanima me ali bo letošnje leto tudi tekmovanje članov za GZ Mengeš. Prosil bi da objavite datum in podatke v kolikor boste tekmovanje izpeljali.

Hvala in lep pozdrav

Tadej Šinkovec
PGD Rova
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

tsinkov napisal/-a:Pozdravljeni

Zanima me ali bo letošnje leto tudi tekmovanje članov za GZ Mengeš. Prosil bi da objavite datum in podatke v kolikor boste tekmovanje izpeljali.

Hvala in lep pozdrav

Tadej Šinkovec
PGD Rova
Tekmovanje članic in članov naj bi bilo junija. Naj bi, sem napisal zato, ker poveljstvo GZ še ni objavilo razpisa, bo pa seja v prihodnjem tednu in takrat bom objavil tudi datum.

LP

Janez 8-)
Odgovori