Regijsko tekmovanje v septembru 2007

Moderator: Mateja

Odgovori
natasa
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a natasa »

Pozdravljene - hm, saj nevem, če naj tko napišem... ker jih bolj mal piše - pa vseeno:

Pozdravljene, drage dame nad 30 let!

Kot ste že lahko prebrale, je Romana obesila tekmovalno kariero na klin. Jaz sem pa ravno včeraj popoldne na sestanku izvedela, da ni variante, da se udeležim tekmovanja, ker sem službeno odsotna (kljub prepričevanju šefa)....

Toliko v vednost, da se pravi čas zorganizirate za vaje in priprave na regijsko tekmovanje!

Aja, pa še to!

Predlog: Dokler je naša prva mentorica (na vajah seveda in mučiteljica pri ogrevanjih)in če sem prav obveščena "komisijska članica" (uh, ko pa ne vem kako se pravilno reče) na porodniški, bi predlagala, da se zadevo obveščanja članic preda v roke kakšni drugi članici. Ker Alenka Urankar tako ali tako tajniku PGD Topole "špila" osebno tajnico (in to zelo dobro, da ne bo pomote), ženo in še kaj, bi bilo po mojem tista dva dodatna obvestilca na leto za članice z lahkoto stipkat.

Pa lepo prosim ne tole vzet na slabo, ampak na lepo, O.K.? Ker pozitivno gledanje sprošča napetost.

Primer: Mateja bo veliko rajši prišla navijat za svoje prve vajenke od 30. dalje, Alenka pa bo prisiljena mal na kakšen čvek uletet, ko bo obveščala svoje kolegice iz ekipe, a ne?

Pa da ne bo zdaj padel predlog, da naj kar jaz to delam, ker se že oglašam. Jaz še funkcij ne znam pravilno napisat, kaj šele kako se reče pravilno tistemu tekmovanju ipd. Tko da...

O.K. Dost heca. Resno mislim. Predlog ni slab, a ne? Zdaj je treba samo naštuderat, kako podkupit Alenko?!
Življenje je radosten ples. Vsak dan je dragocen, bolj kot dan prej.
Uporabniški avatar
janez

Re: Regijsko tekmovanje v septembru 2007

Odgovor Napisal/-a janez »

natasa napisal/-a: Pa da ne bo zdaj padel predlog, da naj kar jaz to delam, ker se že oglašam.
:D :D :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Živjo,

jaz sem vsekakor za. Bi rada kaj več naredila, ampak dokler je Klemen še precej pri/ob/na meni, je to malo težje, če ne drugače, se pa spravljamo spat ob takšnih urah.

Sicer pa Nataša, lepo, da si se oglasila, za Alenko pa srčno upam, da bo uspela najti dovolj časa.

Midva s Klemenom pa res prideva navijat.

Lp, Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
natasa

Odgovor Napisal/-a natasa »

Tkole...

Večina že ve, da so članice B zasedle zelo zanimivo tretje mesto na regijskem tekmovanju v Kamniku. In zdaj sledi državno, a ne? Vmes pa kondicijske priprave, a ne? Aja, da ne pozabim: Mateja, če pa na državnega ne prideta s telim tvojim majhnim sinom, ki je očitno čisto preokupiral svojo mamico, pol pa...
Ja, kazen si mormo še zmisliti :evil: :evil:

In kar večina ne ve: Na Mihaelovem sejmu so v vlečenju vrvi zmagale: PGD Topole- članice B:evil: :roll: - vsaj moralno in atraktivno, če že drugače ne!

Jah, zdaj moram pa nazaj delat #-o
Življenje je radosten ples. Vsak dan je dragocen, bolj kot dan prej.
Odgovori