Tekmovanje v Bohinju

Moderator: Mateja

Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Tekmovanje v Bohinju

Odgovor Napisal/-a janez »

Že nekaj let se ekipa članic B odpravlja (mo :lol: ) na tekmovanje, ki ga v septembriu prireja PGD Bohinjska Bistrica. Plan je bil vsa leta tak, da se ekipa udeleži tekmovanja, nato pa se odpravi na kakšno izletniško točko, recimo slap Savica, pa ogled kakšnega muzeja (recimo planšarskega), mogoče bi se z barčico popeljale po jezeru, skratka, čudovite možnosti za aktivno preživet dan, kjer ne bi bila glavna obremenitev tekmovanje, ampak druženje v prijetnem okolju in zabava.

Tako je bilo vsako leto s planom. No, da letos ne bi zamudili, se javljam še pravočasno in sicer bo tekmovanje v

nedeljo, 3. septembra 2006 od 09. ure dalje v Bohinjski Bistrici.

Časa za kakšno vajico je še dovolj, lahko bi začele po prazniku, pa bi se ravno izšlo.

Torej, z mnenji na plan!

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Ni kaj, dober načrt! Super bi bilo ...

Držim pesti, da uspe!!

Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Re: Tekmovanje v Bohinju

janez napisal/-a:Tako je bilo vsako leto s planom. No, da letos ne bi zamudili, se javljam še pravočasno in sicer bo tekmovanje v

nedeljo, 3. septembra 2006 od 09. ure dalje v Bohinjski Bistrici.

Časa za kakšno vajico je še dovolj, lahko bi začele po prazniku, pa bi se ravno izšlo.
Romanaaaaaaaa!!!!

Kdo ni objavil datuma?

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Romana

Odgovor Napisal/-a Romana »

janez napisal/-a:
Romanaaaaaaaa!!!!

Kdo ni objavil datuma?

LP

Janez 8-)
Ja na sms-ju ga ni bilo - poslal si ga preden je bila objava na forumu :D . No jaz sem vsekakor za nastop na tekmovanju v Bohinju in upam, da ne bom edina :grin: .

Pozdravček, Romana

P.S.: Ponudbo za čevlje smo dobile vse članice ali samo tiste, ki smo imele razlog? :D :D :oops: (Da vem, da bodo take "spešl" al' take za v blato hehe)
Uporabniški avatar
janez

Romana napisal/-a: Ja na sms-ju ga ni bilo - poslal si ga preden je bila objava na forumu :D . No jaz sem vsekakor za nastop na tekmovanju v Bohinju in upam, da ne bom edina :grin: .

Pozdravček, Romana

P.S.: Ponudbo za čevlje smo dobile vse članice ali samo tiste, ki smo imele razlog? :D :D :oops: (Da vem, da bodo take "spešl" al' take za v blato hehe)
O, tud na SMS-u je bil, sicer je pisalo 3 september, drugač je pa tale objava za Bohinj že od 13. avgusta :lol: :grin: . Ampak danes se ti iz opravičljivih razlogov vse napake spregledajo :D :D :D :D

SMS za čevlje pa so dobile vse članice tekmovalne desetine B, čevlji so dobri za tekmovanje, sicer pa zanič, ker so plastični :???: . Ampak za tekmo so res super, preizkušeno na olimpijadi v letu 2005. Se pravi, so odlične za travo, za blato, predvsem pa za tek, saj so lahke in prožne ter imajo dober oprijem.

Do sedaj se mi je javilo 6 članic, jutri pokličem še ostale (ne vem kje dremljejo), tako, da bodo čevlji v naslednjem tednu že tukaj, potem eventuelne zamenjave, sicer pa trening.

No, za trening se zmenimo v nedeljo po maši.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Romana

Uh, ok, priznam mojo napako :oops: :oops: , preden sem odgovorila na sms sem še celo pogledala na forum, če ni kaj napisano in očitno spregledala, ker priznam sem pogledala samo pod rubirko Tekmovanja - no ja, je bila stiska s časom in res nisem brala vsega :oops: :D

Ampak, saj potrdila sem tudi tako, ker v Bohinj pa ja moram it (pa ne povem zakaj :oops: :oops: ), tudi če bo treba kaj prestavit. ;-)
Uporabniški avatar
janez

Romana napisal/-a: Ampak, saj potrdila sem tudi tako, ker v Bohinj pa ja moram it (pa ne povem zakaj :oops: :oops: ), tudi če bo treba kaj prestavit. ;-)
Ja, pol bo pa treba napet vse sile in se jutri angažiram, da dobim še vse ostale. Za 5 je udeležba v Bohinju že potrjena, tako da bo verjetno šlo.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Evo, udeležba na tekmovanju v Bohinju je potrjena s strani vseh članic in v tam anmen smo naročili za vse tudi nove čevlje, ki bodo kar same hitele proti cilju :D .

Upajmo, da vreme ne bo preveč nagajalo, tako, da se dogovorimo za vaje, saj bo 3. september mimogrede tukaj.

LP

Janez 8-)
nataša

Odgovor Napisal/-a nataša »

Zanima me, kakšna je situacija v zvezi s tekmovanjem v Bohinju. Očitno se kljub novim čevljem tudi letos tekmovanja ne bomo udeležile. Naslednjič bi bilo potrebno o takšni investiciji bolj premisliti.
lp
Uporabniški avatar
Romana

Glede na to, da je petek in da smo se zmenili, da se včeraj dobimo?!, se mi zdi, da tudi letos ne bomo šle. Pa še celo vreme je končno lepo :D

Hja ni kaj, čevelji bodo še malo počakali v škatli :D :D

LP, R

(no ja, jaz sem si pr odbojki prst na desni roki "pofavlala", ampak bi se žrtvovala pa bi šla :D )
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Kaj, če bi šle vsaj na izlet?

Mogoe vas pa potem bolj prime - pa da čevlje malo uhodite?

lp, mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Torej, "krivec" za neudeležbo sem tokrat žal jaz, ampak tokrat mi zdravstveno stanje res ne dopušča takšne poti. Pa ne zato, da brez mene ne mimogle iti, to nikakor ne, samo ena od članic bi se morala vsesti za volan kombija, za drugo vozilo pa je tudi že poskrbljeno, saj bi peljal Franci, tako, da bi vas šlo lahko čim več in bi si potem čas razporedile še za izlet.

Glede vaj, res je, zmenjeno je bilo, da vas pokličem za včeraj, no, zamujenega še ni nič in lahko se dobimo danes ob 19.00 uri. Upam, da bom dobil kakšnega prostovoljca, ki bo pomagal pri dostavi orodja na igrišče.

Verjemite, da je bila moja želja po udeležbi na tekmovanju vseskozi iskrena, zato tudi novi čevlji in ni govora, da bi bila to zgrešena investicija. Moram pa tokrat prositi za pomoč druge, pa tudi vas, seveda, da pridete na vaje, tako da bi po tolikih letih le videle Bohinj.

LP

Janez 8-)
natasa

Odgovor Napisal/-a natasa »

Una Nataša nisem jaz, da ne bo pomote!

Administratorja prosim, da mi pove kako se v ime doda S.?
Jaz bi bla rada Natasa S.

Drugače pa... Ja, pridem ob 19-ih na randi k igrišču. S čevlji ali brez?

Lp, Natasa S.
Življenje je radosten ples. Vsak dan je dragocen, bolj kot dan prej.
natasa

Odgovor Napisal/-a natasa »

Pa se soferska:

Boris je na dopustu in nas lahko pelje - pa ni šala!
Uporabniški avatar
janez

natasa napisal/-a:Pa se soferska:

Boris je na dopustu in nas lahko pelje - pa ni šala!
Kera Nataša je zdaj to napisala :grin: S ali A. Zato ker ga moram še za vaje mobilizirat, da mi pomaga orodje pripravit.

Drugače so pa vaje z novimi čevlji, kako pak, da jih ne boste šparale za k maši :grin: .

LP

Janez 8-)
Odgovori