Da ne bo zgledalo, da se članicam nič ne dogaja, je treba vsaj na kratko napisati tudi sem, da smo prav pridne - treniramo trodelni napad za občinsko tekmovanje in pokal Loke (kot vsako leto ), ki bosta 24. junija.
V ekipi je nekaj sprememb, ampak očitno so kar v redu, tako da bomo spet v igri za pokal (kdaj pa nismo ).
Je pa dva dni Johanca treniral(a) v vlogi strojnika (a po žensko je strojnica? hehe) in je bilo ugotovljeno, da smo tako hitre, da je treba že pri prvi spojki na sesalnih ceveh dat komando "veži" (sicer ne vem, ali zato, da sta napadalki pospešili ali zato, ker je šlo vse tolk hitro ).
Skratka... pridne smo, kondicijo počasi nabiramo (mišice so pa baje samo mene bolele - staram se očitno ).
Dost me mate.... lep dan vsem!
spet migamo:)
Moderator: Mateja
Re: spet migamo:)
Ja, res ste pridne, s tako vajo greste komot v konkurenco A . Upam, da se bo s službami vse izšlo in boste lahko nastopile v najudarnejši postavi.Romana napisal/-a: in je bilo ugotovljeno, da smo tako hitre, da je treba že pri prvi spojki na sesalnih ceveh dat komando "veži" (sicer ne vem, ali zato, da sta napadalki pospešili ali zato, ker je šlo vse tolk hitro ).
Skratka... pridne smo,
Dost me mate.... lep dan vsem!
Komanda veži je bila pa za vsak slučaj, da me ne bi prehitele, ko ste tako zastavile . Se hecam, sem se malo zavozlal ampak, zdaj pa že kar obvladam in mi je mesto strojnice zelo všeč .
LP
Janez
dejmo se še mal v rubriko "članice" pohvalt noo
Prou dobr smo odmigale včer na tekmovanju. Glede na topoloto ozračja, se skor nismo rabile ogrevat, ker se v takih pogojih hlače kr same prilepjo na kožo (začuda so ostale cele ); želja čim prej končat vajo je bila tako še večja. Seveda smo dale vse od sebe in pokazale, da trening med komarji izboljšuje rezultate . Zato "tmuenidrugirubriki" lahko preberete kolk dobre smo bile in prav škoda je, da letošnji rezultati ne prinašajo uvrstitve na regijsko tekomvanje.
Za konec pa še misel, ki je bila izrečena kasneje: članice B smo kot vino - starejše smo, boljše smo!
(slovnične napake so vse narejene zavestno )
Prou dobr smo odmigale včer na tekmovanju. Glede na topoloto ozračja, se skor nismo rabile ogrevat, ker se v takih pogojih hlače kr same prilepjo na kožo (začuda so ostale cele ); želja čim prej končat vajo je bila tako še večja. Seveda smo dale vse od sebe in pokazale, da trening med komarji izboljšuje rezultate . Zato "tmuenidrugirubriki" lahko preberete kolk dobre smo bile in prav škoda je, da letošnji rezultati ne prinašajo uvrstitve na regijsko tekomvanje.
Za konec pa še misel, ki je bila izrečena kasneje: članice B smo kot vino - starejše smo, boljše smo!
Če pa to ni res, naj prec 5 miljonov najdemRomana napisal/-a: Za konec pa še misel, ki je bila izrečena kasneje: članice B smo kot vino - starejše smo, boljše smo!
Bravo punce, jaz sem to že takoj po tsitem vedel, ko je Valehova mama na vaje prišla , kajti od takrat naprej so šle cevi skupaj, kot bi mignil.
Bomo to prakticirali pred vsakim tekmovanjem, recimo, kakšne dva dni prej in bo ravno prav.
LP
Janez