Bi rekel, da bolj trapasti, žal.gf napisal/-a: HA, HA kok ste smešni
LP
Janez
Miran, saj veš, da tu ne gre za računalnike. Poleg tega, na katerega delam jaz, so še trije, vsi delajo, gesla so znana in se lahko uporabljajo.miran napisal/-a: Ni mi pa všeč, da se za vsako reč tako prerekate, saj se vse da zmeniti tudi po bolj prijazni poti.
Zaenkrat tudi s temi natsvaitvami, ki so sedaj, ni problemov. Problem je bolj v počasnosti računalnikov, ker ne dohajajo igric. Ni pa kakšne posebne gužve, mogoče bo na jesen in zimo.mrtic napisal/-a:A kdo sploh še dela kaj gor?
Ker vidim neko prepiranje pa to, pa lahko bi se uredilo tako da, bi bili windowsi na vseh sistemih, pa da bi vsak uporabnik imel svojo up. ime ter geslo, ter ko bi prišlo do pizdarije (uporabljam prihodnik), bi se točno vedelo kdo je za to kriv.
Fair play is my game.
Sem že zadnjič na občnem zboru ŠD spraševala kakšno je stanje te računalniške opreme, ker se mi je ob prebiranju tega bloga (klik) porodila ideja, da bi lahko izkoristili to računalniško opremo za kak tečaj spoznavanja z internetom (in računalnikom) za tiste 50+. Pa so mi potem sicer dejali, da je stanje bolj klavrno. Mogoče bi pa "prvotni opremljevalci" bili pripravljeni kaj na novo investirati, saj je to sedaj precej manjši strošek kot je bil pred leti. No, je zgolj ideja, ampak s kakšnim takim povabilom k spoznavanju "z miško, ki obvlada cel svet", bi si mogoče tudi naš forum kaj opomogel in spet zaživel kot "v starih dobrih časih".janez napisal/-a:...trenutno stanje računalniške opreme. Trenutno je v uporabi samo en računalnik, delata sicer dva, vendar je drugi pod geslom (z LCD zaslonom), tako, da se ni treba truditi z vžiganjem. Odločitev za geslo je padla po tem, ko je eden od računalnikov zablokiral zaradi vnosa virusov.