povezavi http://www.sd-topole.com
Marsikaj bo še spremenjenega in dodanega, vendar ...
Pa da slišimo prve komentarje
Moderator: Always Cvi-Cek
Ja, da slišimo. Sem imel tudi jaz prste vmes, ko se je tole delalo.....miran napisal/-a: Pa da slišimo prve komentarje![]()
![]()
Ja, jaz sem stran že itak v živo pohvalilmiran napisal/-a: Marsikaj bo še spremenjenega in dodanega, vendar ...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da slišimo prve komentarje![]()
![]()
Ja kr brž se spomni, da ne bodo rekli, da imamo pusto stran...janez napisal/-a: Pol moram pa me4nda še jaz nekaj napisat, samo še ne vem kaj.
Moram delat v skladu z usmeritvami predsednika, tako, da se morava še mal posvetovatAlways Cvi-Cek napisal/-a: Ja kr brž se spomni, da ne bodo rekli, da imamo pusto stran...
Od viška ne boli glavajanez napisal/-a:Samo, da ne boste pol jamral, da je preveč, ko se enkrat razpišem![]()
.
Ooooo, kdo to rečemiran napisal/-a: Od viška ne boli glava![]()
![]()
To mu je verjetno še od takrat ostalo, ko sva se skupaj na maturo iz angleškega jezika pripravljala!Mateja napisal/-a:Ne glede na športne duše, se imena mesecev še vedno z malo pišemiran napisal/-a: Nimam še nobene uporabne slikce, za konec Avgusta![]()
![]()
Ali pa sem mrbit hotu poudariti AvgustAlways Cvi-Cek napisal/-a:To mu je verjetno še od takrat ostalo, ko sva se skupaj na maturo iz angleškega jezika pripravljala!Mateja napisal/-a:Ne glede na športne duše, se imena mesecev še vedno z malo pišemiran napisal/-a: Nimam še nobene uporabne slikce, za konec Avgusta![]()
![]()
![]()
![]()