Ustanovitev športnega društva

Moderator: Always Cvi-Cek

mojturenkica

nadzornica

Odgovor Napisal/-a mojturenkica »

Posluši, Miran!

A lohk vprašam ker genij je mene dal v nadzorni odbor??? :shock:

Podrobno sem prebrala tistle statut in imam tri vprašanja in odgovore :smile:
1. Jaz mislim, da bom že na seji ustanovitve na disciplinski komisiji, ker tamle not piše, da moraš svojo funkcijo jemat nadvse resno in odgovorno (a resno mislis, da sem taka) :shock:
2. Jaz pa Bogdan skupi :???: Me bo po dveh sestankih fental, ker zmeri zamujam (pa ne zanalašč) in bo revež pol Alenki jamral - posledično me pa še Alenka ne bo marala :grin:
in 3. Kje hudiča je odbojkarska sekcija in plesna sekcija? A to ostane pri gasilcih??? :mozilla_wink:

Eh, ja! Sam, da en mesec ful delam in si dons rečem - tko Nati, zdaj pa bejš uživat, ti spet nakopljejo eno odgovornost. Zdravko, vse kaže, da so se odločil, da bova zdravo živela in nič več kadila :D

Pa vsem skupaj en lep športni pozdrav (dokler še nisem zmatrana)!

Mateja, ti pa pri temle tekstu bog ne daj gledat pravilne slovenščine!

Sem rahlo zelo neki neslovnično razpoložena!
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Re: nadzornica

Odgovor Napisal/-a janez »

mojturenkica napisal/-a: A lohk vprašam ker genij je mene dal v nadzorni odbor??? :shock:

2. Jaz pa Bogdan skupi :???: Me bo po dveh sestankih fental, ker zmeri zamujam (pa ne zanalašč) in bo revež pol Alenki jamral - posledično me pa še Alenka ne bo marala :grin:
in

3. Kje hudiča je odbojkarska sekcija in plesna sekcija? A to ostane pri gasilcih??? :mozilla_wink:
:D :D :D Glih genij ravno ni bil, je pa nekdo, ki vedno misli nate :D :D :D :lol: :lol: :lol: .

Drugač se pa nič sekirat, če se Bogdana bojiš :grin: , se bomo pa za kakšno drugo funkcijo zmenil, kot si ugotovila, ni plesne sekcije, torej je zadeva še odprta.

Odbojkarsko sekcijo pa bo prevzel kar sam predsedniški kandidat Miran Grilc.

Zdaj se morajo samo še plesalci odločiti, ali bodo nadaljevali s svojo dejavnostjo. Dobro bi bilo, da bi, saj so že kar dobro utećeni in je ena redkih sekcij, ki je vseskozi delovala.

Najbolj pomembno pa je, da se stvar začne :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

POMOOOOOČ!

Nikakor se ne moremo dogovoriti za datum ustanovnega občnega zbora. Planiran je bil sicer za 17. februar, pa imajo mengeški gasilci takrat občni zbor, tako, da župan ne bo dosegljiv. Zaradi nalog in pa predvsem sredstev za delovanje pa mora biti prisoten :D .

Potem smo se dogovarjali za soboto 18. februarja ob 19. uri, pa mi kandidat za predsednika nekaj štrajka, ker mora nekam na pečenko :evil: :lol: :lol: :D .

Ostane samo še en predlog, da občni zbor kljub temu organiziramo 18. februarja, ampak ob 18.00 uri, saj brez predsednika skoraj ne moremo izvesti občnega zbora.

V eni uri bo pa končan, tako da ne bi bilo problema. Seveda, če hočemo društvo ustanoviti pred občnim zborom PGD Topole, ki bo v petek, 24.februarja ob 19.00 uri.

S predlogi na dan, se mudi zaradi vabil.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

janez napisal/-a:POMOOOOOČ!

Nikakor se ne moremo dogovoriti za datum ustanovnega občnega zbora. Planiran je bil sicer za 17. februar, pa imajo mengeški gasilci takrat občni zbor, tako, da župan ne bo dosegljiv. Zaradi nalog in pa predvsem sredstev za delovanje pa mora biti prisoten :D .

Potem smo se dogovarjali za soboto 18. februarja ob 19. uri, pa mi kandidat za predsednika nekaj štrajka, ker mora nekam na pečenko :evil: :lol: :lol: :D .

Ostane samo še en predlog, da občni zbor kljub temu organiziramo 18. februarja, ampak ob 18.00 uri, saj brez predsednika skoraj ne moremo izvesti občnega zbora.

V eni uri bo pa končan, tako da ne bi bilo problema. Seveda, če hočemo društvo ustanoviti pred občnim zborom PGD Topole, ki bo v petek, 24.februarja ob 19.00 uri.

S predlogi na dan, se mudi zaradi vabil.

LP

Janez 8-)
Jaz bi bil bol za ob 17.00, k vem da drugač ne bomo do 19.00 konc

pa reč kr češ

:cool: :cool: :cool:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a: Jaz bi bil bol za ob 17.00, k vem da drugač ne bomo do 19.00 konc

pa reč kr češ

Miran, pol velja kar za ob 18.00 uri, bo v eni uri zagotovo zaključeno, obljubim, da ne bom nič govoril :D :lol: :D , kar bo za mene seveda hud udarec, ampak bom pač potrpel.

Ob 17.00 je namreč prekmalu, saj veš, nekateri majo še kravice za porihtat, še tako je šesta ura problematična.

A štima?

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

janez napisal/-a:
miran napisal/-a: Jaz bi bil bol za ob 17.00, k vem da drugač ne bomo do 19.00 konc

pa reč kr češ

Miran, pol velja kar za ob 18.00 uri, bo v eni uri zagotovo zaključeno, obljubim, da ne bom nič govoril :D :lol: :D , kar bo za mene seveda hud udarec, ampak bom pač potrpel.

Ob 17.00 je namreč prekmalu, saj veš, nekateri majo še kravice za porihtat, še tako je šesta ura problematična.

A štima?

LP

Janez 8-)
Te bom držal za besedo :cool: :cool:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a: Te bom držal za besedo :cool: :cool:
Evo, zmenjeno, zdaj samo še odgovor župana čakam, kajti brez njega bo težka. Tesar z brunarico namreč že čaka :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Jest mam pa eno majheno poduprašanje. :o :o :o :o

A bojo tut klobase, tako kot na gasilskem občnem zboru. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Tomaz napisal/-a:Jest mam pa eno majheno poduprašanje. :o :o :o :o

A bojo tut klobase, tako kot na gasilskem občnem zboru. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Klobase redijo.... :evil: boste pomojm kkšne probiotične jogurte dobil :D

lp :grin:
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
janez

Tomaz napisal/-a:A bojo tut klobase, tako kot na gasilskem občnem zboru. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Hm, to pa najbolje da kandidata za predsednika vprašaš :D , ampak, kolkor vem, ga hrana ne bo kaj dost zanimala, ker gre pol na fešto :D . Mi pa za njim :D :D :lol: :lol: :lol: :D .

Saj tam bojo mel itak preveč :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Bobby napisal/-a:Klobase redijo.... :evil: boste pomojm kkšne probiotične jogurte dobil :D

lp :grin:
:lol: :lol: :lol: Ja, bolj verjetno. Pa mogoče riževe ploščice zraven. :evil:
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Evo tukaj je vabilo, seveda pa ga boste prejeli tudi na dom, ampak v prihodnjem tednu, tako, da ne boste do sobote pozabili :D

ŠPORTNO DRUŠTVO
T O P O L E
Topole 21, 1234 Mengeš
( v ustanavljanju)

Spoštovane vaščanke in vaščani, mladina in vsi prijatelji rekreativne in športne dejavnosti! Na pobudo Vaškega odbora Topole in PGD Topole vam pošiljamo

V A B I L O

na ustanovni občni zbor Športnega društva Topole, ki bo v

soboto, 18. februarja 2006 ob 18.00 uri

v veliki sejni sobi PGD Topole, za katerega predlagamo naslednji dnevni red:

1.Otvoritev občnega zbora in pozdrav gostom
2.Izvolitev organov zbora
3.Obravnava predloga statuta društva
4.Pregled predlogov kandidatov za organe društva in dokončna sestava kandidatne liste
5.Volitve v organe društva
6.Delovni plan
7.Finančni plan
8.Razprava
9.Pobude in predlogi

V informacijo vam ponovno predstavljamo kandidatno neuradno listo organov Športnega društva, eventuelne dopolnitve pa bodo obravnavane 4. točko dnevnega reda:

UPRAVNI ODBOR:

Miran Grilc - predsednik
Franci Goričan - podpredsednik
Janez Koncilija - tajnik
Nataša Aleš - blagajnik
Slavko Grilc - član (vodja balinarske sekcije)
Tone Kunstelj - član (vodja moto sekcije Veteran Topole)
Aleš Černivec - član (vodja košarkaške sekcije)
Janez Kosec - član (vodja planinske sekcije)
Boštjan Dacar - član (vodja kolesarske sekcije)
Franc Bergant - član (zimske dejavnosti)

Člani posameznih sekcij predstavljajo tudi Stokovni odbor, ki skrbi za ustrezne programe, vadbene skupine, srečanja, tekmovanja, itd.

NADZORNI ODBOR:

Bogdan Urankar
Zdravko Špruk
Nataša Senica

DISCIPLINSKA KOMISIJA:

Franc Hribar
Alenka Urankar
Romana Josič

Pobuda za ustanovitev Športnega društva Topole je izraz potrebe po organizirani vadbi na novo zgrajenih športnih površinah, kjer se že sedaj odvija vrsto dejavnosti. Da pa bodo le te možno usklajevati in pri tem nuditi strokovno pomoč, je organizirana oblika dela nujna.

Zato upamo, da se boste ustanovnega občnega zbora zanesljivo udeležili, starše pa še posebej prosimo, da na udeležbo opozorijo svoje otroke, saj bo eden izmed glavnih ciljev bodočega društva organizirano delo z mladimi.

V kolikor želi še kdo pregledati osnutek statuta, je ta na voljo pri evidentiranih kandidatih, pa tudi sicer je bil v ustreznem številu razdeljen po vasi.

V pričakovanju vaše zanesljive udeležbe vas pozdravljamo s športnimi pozdravi!

Topole, 11. februar 2006

Organizacijski odbor
ŠD v ustanavljanju

Vabljeni:
-mladina, vaščanke in vaščani Topol
-mag. Tomaž Štebe, dipl. ing., župan Občine Mengeš
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Ni še nič denarja v skladu šprotnega društva, tako da bojo
klobase naslednje leto :D :D :D

Sploh grem pa jaz potem na zabavo, tako da .... :lol: :lol: :lol:

L.P.

P.S. Razen če bojo gasilci in vaški odpor kej prispeval :D :D
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a: P.S. Razen če bojo gasilci in vaški odpor kej prispeval :D :D
Danes je predsednik društva (gasilskega) nekaj s tem v zvezi omenjal :D . Samo, da se to ne bi pozabilo, pa da se potem vrne :lol: :evil: :D .

Če bi še predsednik vaškega odbora kakšen piškot zrihtal, bi blo pa že kičasto :D

Drugač pa, Miran, saj sem ti rekel, bomo šli kar vsi s teboj, kaj boš sam hodil :D :grin: :evil: :D .

Pa še prišparamo :grin:

LP

Janez 8-)
peter

Odgovor Napisal/-a peter »

ker me je UO in No pgd topole pooblastil, da izdajam dovoljenja za razne prireditve v domu, sprašujem kdo bo odgovoren za red in čistočo, da ne bom po ustanovnem zboru vsakega posameznika lovil s metlo in krpo :D
po občnem zboru gasilcev počisti gospodar (taka je sedaj praksa lahko pa jo menjamo)
- za vaški prazmik oz. po zasedanju vaškega odbora je zopet na meni red,

ker pa sem že v srednjih letih, bi bilo potrebno v statut športnega društva vpisati kdo skrbi za red in čistočo v prostorih športnega društva oz. v prostorih, katere najame športno društvo pri ostalih društvih.

po sestanku bom zelo pozoren, saj mora biti dom za občni zbor gasilcev očiščen

pa brez zamere

lep dan :razz: :evil:
Odgovori