Always Cvi-Cek napisal/-a:
Seveda pa, vkolikor gasilci "nočemo" imeti opravka z vedno bolj "nadležnim" in "motečim" ter "umazanim" šD Topole (po bolj ali manj očitnih namigovanjih nekaterih
anonimnih 
piscev foruma), pa bomo morali člani šD sami stopiti na občino in "fehtati" za kontejner.
.
Janez napisal/-a:
....Blaž ne brcaj v meglo in razlikuj šD Topole od "športnikov", ki ne povzročajo drugega kot kraval. Kot člana šD me namreč nazivi v navedku zelo motijo.
Janez

Evo Janez, da ti razjasnim pogled (spet):
Torej, zdolga (ne bom čist kratek), v zgornjem prispevku sem hotel povedati, da sem v zadnjem času opazil razhajanja v mnenjih tako članov PGD kakor tudi šD glede omembe NEvrednih stvari. Kar pa je v bistvu skrajno absurdno saj s tem sami sebi v skledo pljuvajo, glede na to da so večinoma člani obeh društev hkrati. S pridevniki v navedkih pred šD pa sem mislil bolj kraj (beri igrišče) kakor pa člane šD.
Ker, roko na srce šD Topole (predvsem tu mislim igrišče):
- JE umazano zato ker nimamo kam pospraviti smeti,
- JE nadloga zato ker privablja zlovešče motoriste,
- JE neurejeno, ker ni nikakršnega nadzora
- JE moteče
Ta dejstva bo mogoče spremeniti predvsem s/z:
- postavitvijo zabojnika, četudi priklenjenega (bom sam skopal jamo za traverzo!!!)
- izgradnjo pomožnega objekta
- postavitvijo ali tabel, ki prepovedujejo kajenje na igrišču ali pa pepelnikov
- in izgradnjo zaščitne ograje
Al sem spet v meglo brcnu?
Janez napisal/-a:
Blaž ... razlikuj šD Topole od "športnikov", ki ne povzročajo drugega kot kraval...
Janez

Drugače bi pa tudi ti lahko ločeval med tistimi motoristi , ki pridejo na igrišče zato da igrajo in tistimi, ki pridejo kar tako.
Kar se slednjih motoristov tiče pa en namig oz. blagoslov z moje strani: ......buši gume!!!!!