čiščenje atletske steze

Moderator: Always Cvi-Cek

Always Cvi-Cek
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

miran napisal/-a:
Glede steze bo pa potrebno vprašati kakšnega strokovnjaka, saj težko vrjamem, da bi po podobnih stezah mah odstranjevali kot pri nas.
Potrebno se je le malo pozanimati.

:D :D
Zadnjič, ko smo šli po hladilnik, sem s pogledom ošvrknil teniška igrišča in opazil, da se tam leš neprestano grabi s tepihi, s čimer ga ne le poravnajo ampak tudi preprečijo rast mahu. Ker pa je to zamuden postopek, se bojim, da se pri nas ne bi obnesel.

Bi v kakšno kmetijsko zadrugo stopil in vprašal, če se dobi kak herbicid proti mahu, pa se bojim da bi bil škodljiv za zdravje otrok...
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

miran napisal/-a:Jaz bi za datum naslednje akcije predlagal petek 1.9.2006, upam da bo vreme dobro, saj se počasi iztekajo poletni dnevi :( :( :(
Sedaj tudi uradno, čistilna akcija bo 1.9.2006 ob 16.00 uri.
S seboj prinesite pripomočke s katerim bomo lažje očistili(opleli) atletsko steze ter seveda veliko dobre volje.

L.P.
Miran :D :D :D
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Pa je čistilna akcija mimo :D :D

Uspeli smo očistiti (opleti) še preostali del atletske steze in poškropiti celotno stezo s škropilom, ki bo upam uničilo še preostali mah, ki je ostal na površini. :D :D :D

Žal nam ni uspelo narediti nobenega foto posnetka, tako da bom prisotne kar naštel :

Blaž Patarčec, Rok Grilc, Aleš Černivec, Darko Stanič in Boris Lorber

še enkrat hvala vsem prisotnim, da so se udeležili čistilne akcije :grin: :grin: :grin: :grin:

L.P.
Always Cvi-Cek

miran napisal/-a: Blaž Patarčec, Rok Grilc, Aleš Černivec, Darko Stanič in Boris Lorber....
L.P.
..in Miran Grilc. :grin: :grin:
(E.E. Cummings)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Sem čist pozabil :lol: :lol:
Always Cvi-Cek

Drugače sem pa danes malo pogledal kaj se dogaja z mahom in ugotovil, da je zelena galica že naredila svoje, tako, da je zdaj potrebno samo še odstraniti odmrli mah s steze.

Tukaj pa nastopi problem ali uporabiti zidarsko kelo ali hlevsko strgalo??? :???: :???: :???:
(E.E. Cummings)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Always Cvi-Cek napisal/-a: Tukaj pa nastopi problem ali uporabiti zidarsko kelo ali hlevsko strgalo??? :???: :???: :??:

Mislim, da ne bo problem orodje, ampak prostovoljci ki jih je težko dobiti...... :cool: :razz: :cool:
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Vidim da se ti Tomaž ponujaš, saj te res ni bilo še videti na nobeni čistilni akciji :evil: :evil: :evil: :evil:
Always Cvi-Cek

miran napisal/-a:Vidim da se ti Tomaž ponujaš, saj te res ni bilo še videti na nobeni čistilni akciji :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja ja, drugače se je pa trava že spet čudežno zarasla. Bi res rabili enga, da jo mal opleve. Me zanima, če ta ponudba še velja... :lol: :lol: :lol:

Ma se samo hecamo.

Ampak, bi me pa res zanimalo če kdo slučajno ve, kako zelo je Boom Efekt strupen, (predvsem za otroke) ter če bi bil dovolj učinkovito sredstvo za zatiranje trave? Pletje je namreč vsem zelo neljubo opravilo pa sem mislil, da bi še s čim drugim poskusili kakor z motiko...

Če pa kdo ve za kaj drugega bo pa več kot vsak predlog več kot dobrodošel!

:D :D :D
(E.E. Cummings)
Odgovori