toleranca

mojturenkica

toleranca

Odgovor Napisal/-a mojturenkica »

Saj ne vem, v katero temo bi tole spadalo. Pa naj bo tukaj.

Zelo rada sem sodelovala in brala prispevke na topolskem forumu. Včasih so me nasmejali, včasih sem razmišljala o določeni zadevi, tudi kakšna slikca je odveč, ampak je bil luštkan.

Berljiv, zanimiv, strokoven, poučen in predvsem prijazen. Zadnje čase sem pa žalostna.

Očitno postaja forum zadeva obveščanja in sprejetja sklepov. Pogrešm prijaznost, humor in predvsem debatiranje o neki zadevi.

Na primer: Objavi se dogodek, se ga izvede in sklep oz. poročanje. Konec. Pika. Nobenih komentarjev o tem kaj bi lahko drugič storili boljše ali bolj zanimivo, lahko tudi z več dobre volje ali drugače.

To ljudem, ki stvar delajo ali pri njej sodelujejo jemlje voljo. Meni osebno jo je že pol pobral. Danes so stvari in življenje tako hitre in tako hitijo mimo nas, da mi je bilo prav všeč, ker smo se znali ustaviti in se pogovoriti, izmenjati mnenja, pa četudi včasih z malo manj nasmeha.

Prav lepo pa je, če znaš pri stvari še dobro voljo vklopiti. V končni fazi smo vsi sosedje in znamo ter moramo živeti skupaj, če želimo rasti.

Ne vem, zakaj oz. s kaksnim razlogom, sem pa prepričana, da bi vsi skupaj lahko razmislili kaj oz. kako lahko pomagamo, da nam bo življenje lepše.

Prihajajo prazniki, v katerih sta na prvem mestu mir in sprava, sreča in ljubezen in naj nas naglica ne prevzame v tolikšni meri, da bomo pozabili, da smo samo ljudje.

A sem prav dala pod temo v razmislek???
LP,
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Re: toleranca

Odgovor Napisal/-a janez »

mojturenkica napisal/-a: Prihajajo prazniki, v katerih sta na prvem mestu mir in sprava, sreča in ljubezen in naj nas naglica ne prevzame v tolikšni meri, da bomo pozabili, da smo samo ljudje.

A sem prav dala pod temo v razmislek???
LP,
Tema je čisto prava in objava je vredna razmisleka. Kljub temu, da sem običajno črnogled, pa moram tokrat reči, da nas pa mogoče tale forum le bolj povezuje, saj ga obišče veliko ljudi, žal pa res le redki objavljajo kakšno novico, mnenje ali pa kritiko. Vse je namreč dobrodošlo.

Glede vedrosti foruma pa bi rekel, da je rubrika s humorjem prav zabavna, za kar skrbita predvsem Matjaž in Franci, tudi asociacije nam gredo kar dobro, pa tudi stavek je zanimiv. No, naj dodam, da sem v času, ko sem bil v bolnici dobil še eno idejo in sicer zbiranja anekdot o dogodkih, ki so se nam pripetili v naši preteklosti. Zbranih je že kar kakih 20, v objavo pa bodo šle takoj, ko pridem malo do sape.

Pa tudi razna razmišljanja o medsebojnih odnosih v vasi, ki so še kako aktualna, zlasti bi bilo potrebno spoznati tiste (čeprav jih več ali manj vsi), ki mislijo, da jim nad glavo sije svetniški sij, v duši pa seveda vse kaj drugega. To bi bila zanimiva tema in verjamem, da tudi zelo vroča.

Vendar je forum tudi za to, da objavlja kočljive zadeve, mogoče bo pa stvar komu le dala misliti.

Pa da ne bom predolg, vsekakor nas je forum povezal bolj, kot si mislimo, pa naj bo to v pohodniški, plesni, športni, moto sekciji, tekmovanjih, vajah, skratka v vsem, kar se dogaja v kraju, je pa res, da se vsaka stvar da še izboljšati, zato vabim mladino srednje generacije, da se aktivno vključi v posamezne teme foruma in s svojimi predlogi, mnenji in odgovori popestrijo dogajanja.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Ja mislim, da se glede napisanega kar usi strinjamo, res je da veliko vaščanov samo prebira ne pa tudi objavlja na forum. Za primer Janez napiše poročilo o določeni stavri oz. dogodku, pa ima samo enega ali dva odgovora, prebrano pa je bilo dvajsekrat ali še večkrat. Lepo bi bilo slišati tudi mnenja drugih, ne samo nekaj stalnih uporabnikov..

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Bo vse skupaj res kar držalo

Lahko pa rečem, da od mnogih slišim, kako vsako jutro na šihtu najprej pogledajo kaj je novega na forumu, kar je seveda pohvalno :eek: :eek:

nas je pa res le majhen % tistih, ki tudi kaj napišemo :???: :???: :???:

vendar verjamem da bo odprtje te teme veliko pripomoglo tudi k izboljšanju tega % :D :D :D :D

L.P.
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Ja, Nataša prav imaš, pa registrirati se je tudi treba - potem si pa lahko še več dopisujemo.

Forum je tako popularen, da nas prebirajo tudi drugod po Sloveniji, ne samo bližnji sosedje za prvim hribom :lol:

Več pisat, upam, da bo tudi več časa ...

Lep dan vsem!

Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
PLANINC

Odgovor Napisal/-a PLANINC »

Ja Mateja, prav imaš, ne samo sosedje izza prvega hriba... :D :D :D
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Sam kot kaže je tole bolj malo pomagalo ali pa še vsi
k sebi hodijo po sobotni zabavi v gostišču Grohar, da je
tako malo objav :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

miran napisal/-a:ali pa še vsi k sebi hodijo po sobotni zabavi v gostišču Grohar, da je tako malo objav :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Ja, ni dvakrat za reči - haha, bomo morali tudi organizirati druženje na forumu, a ne?

Sicer pa, zabava je bila pa super!

Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Odgovori