110-letnica PGD Gorenji Logatec

Odgovori
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

110-letnica PGD Gorenji Logatec

Odgovor Napisal/-a Mateja »

No, ker smo po sili razmer postali ožje povezani tudi z društvom iz Gorenjega Logatca :oops: :D , naj sporočim, da imamo danes v Logatcu veliko slovesnost.

V petek je bila že slavnostna seja ob 110-letnici, kjer smo tudi v PGD Topole dobili spominsko značko (pa imamo nekaj za arhiv).

Danes pa bo ob 16. uri slovesna parada po Gorenjski cesti :D :D :D , nato pa bo sledila velika vrtna veselica z ansamblom bratov Poljanšek.

Lepo povabljeni na oboje.

Sicer pa me je pozdravila podpredsednica GZS (MCT) in rekla: "Nova moč v teh krajih," pa sem ji rekla, da ostajam Topolka. :evil: So me pa hotele ženske že vključiti v tekmovanje :D

Torej, lepo, lepo povabljeni v Lohac!

Upam, da se vidimo!

Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Re: 110-letnica PGD Gorenji Logatec

Odgovor Napisal/-a janez »

Mateja napisal/-a:Danes pa bo ob 16. uri slovesna parada po Gorenjski cesti :D :D :D , nato pa bo sledila velika vrtna veselica z ansamblom bratov Poljanšek.

Upam, da se vidimo!

Mateja
Res, da smo gasilci vedno pripravljeni, ampak tole vabilo je pa le nekam pozno, sploh, ker je objavljeno po tekmovanju GZ Mengeš in pa dveh veselicah, ki sta se odvijali po tekmovanju :lol:

Pa tudi nič vam ne zavidam tele parade, termometer je namreč ob tej uris stal precej visoko, pa me zanima, ali ste bili opremljeni v letnih srajcah, ali ste še kar "reklce" švical :lol: .

No ja, proslava je mimo, ko bo 130 let pa le ne pozabite poslat vabila :grin:

Drugače se pa v kratkem vidimo v Logatcu, pride uradna delegacija UO PGD Topole (ni treba pričakati z godbo in prapori :D :lol: :D )

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

Čaki, čaki 130 let bo šele čez 20 let :eek: a ne bo to malo pozno :eek: :eek:

No, sicer pa nas je grelo, samo ene malo manj, kar pa sem napisala že v drugi temi :-x . Pač, očitno ljudje nimajo razjasnjenih pojmov, mislim, zadnja parada v Topolah je bila res nekaj posebnega, no na mengeških že nekaj časa nisem bila, ampak koraka se pa le in naj bi bili enotni, ne pa s plesnim korakom.

No, sama sem bila v prvi vrsti in mi smo v redu korakali :lol: , zraven mene je sicer en šantal, ampak v koraku :lol:

Tako da, res je bila to ena posebna liga - "vankategorno" bi rekli naši sosedje.
Drugače se pa v kratkem vidimo v Logatcu, pride uradna delegacija UO PGD Topole (ni treba pričakati z godbo in prapori )

LP

Janez
:D Super, samo najaviti se pa morate, da bom lahko kaj sladkega pripravila, pa da pujsu eno nogo odrežemo. :D :D

Lep pozdrav

Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a:Čaki, čaki 130 let bo šele čez 20 let :eek: a ne bo to malo pozno :eek: :eek:
Drugače se pa v kratkem vidimo v Logatcu, pride uradna delegacija UO PGD Topole (ni treba pričakati z godbo in prapori )

LP

Janez
:D Super, samo najaviti se pa morate, da bom lahko kaj sladkega pripravila, pa da pujsu eno nogo odrežemo. :D :D

Lep pozdrav

Mateja
Aja, sem mal narobe vidu, sem mislil, da je bilo na forumu gasilci.org objavljeno, da je 120 letnica, pa da si se ti slučajno zmotila :lol: :D .

No popravljam, bo pa za 120 letnico, do takrat jih pa le nauči korakat.

Za obisk pa brez skrbi, bo najava pravočasna, če bodo kremšnite, nas pride malo manj (da bo več zame :D )

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

janez napisal/-a: Aja, sem mal narobe vidu, sem mislil, da je bilo na forumu gasilci.org objavljeno, da je 120 letnica, pa da si se ti slučajno zmotila :lol: :D .

No popravljam, bo pa za 120 letnico, do takrat jih pa le nauči korakat.

Za obisk pa brez skrbi, bo najava pravočasna, če bodo kremšnite, nas pride malo manj (da bo več zame :D )

LP

Janez 8-)
:lol: :lol: :lol: No, saj Marka že učim, pa nekaj novega so izvedeli v Logatcu - da se značke za dolgoletno operativno delo nosi na svečani uniformi.

Vsi Logatčani (tako se piše :shock: ) so jih nosili na delovnh uniformah ...

No, čakam na najavo. Kremšnite je treba narediti že dan prej.

Lp, Mateja
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a:
No, čakam na najavo. Kremšnite je treba narediti že dan prej.

Lp, Mateja
Mal me baše, imamo tečaj za veščino kolesar in sem vsak dan do 20. ure zaseden.

Če ne bo šlo ta teden, pa naslednji, saj še ne gresta na dopust, ali pač? :D .

Zanesljivo pa se javimo dva dni prej, se pravi, da bo za kremšnite še čas, iz tega pa sledi tudi, da nas ne bo preveč :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

Janez napisal/-a:Mal me baše, imamo tečaj za veščino kolesar in sem vsak dan do 20. ure zaseden.
:D , ja, saj, no, le prav, da pridete, je pa lepo, da bi bil tuudi mož doma.
Janez napisal/-a:Če ne bo šlo ta teden, pa naslednji, saj še ne gresta na dopust, ali pač? .
Ne, šele po vaškem prazniku - saj letos bo pa menda ja 13. avgusta, a ne? Kaj bo pa letošnja tema :-k
Janez napisal/-a:Zanesljivo pa se javimo dva dni prej
No, tako, lepo, ne bomo šli potem polivat ognja v kamin. Aja, saj zdaj tega ni treba, ni treba kuriti :lol: Torej, lepo povabljeni.

Mateja
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a: Torej, lepo povabljeni.

Mateja
Nič bat :D :D :D .

Aja, letošnja tema vaškega praznika, kaj pa vem, mogoče kanalizacija :lol: :lol: :lol: (ki je ni in je še doooolgo ne bo :evil: :mad: ).

Se hecam, bo treba mal poštudirat, če ne druzga, pa 15 letnici osamosvojitve, pa da Janša pride :D :lol: :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

janez napisal/-a: Se hecam, bo treba mal poštudirat, če ne druzga, pa 15 letnici osamosvojitve, pa da Janša pride :D :lol: :D .

LP

Janez 8-)
No, no, nikar preveč naenkrat ...
Odgovori