Strokovna eksurzija za člane PGD Topole

Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

oskar napisal/-a:V soboto 14.10. sem tudi jaz gostil žabarje na turnirju križemkražem v Malečniku. Bili smo na kosilu na turistični kmetiji Markuš in jedli domače koline: pečene reberce, kašne klobase , pečenice, kropir s irom, zabeljen fižol , kislo zelje......
Zmaga je žal odšla v Ljubljano k Gregorju Rojku. Naslednjič smo v Mengšu pri Groharju (4.11.2006) vabljeni

Ko se boste pa odločli za izlet v Maribor se priporočam za vodiča !

Lp
Uf, to pa je kmečka pojedina :D, mi smo bili skromnejši, ampak je bilo dobro in nihče ni bil lačen. še celo tisto vino smo dobili, ki ga pije gospodar :grin: .

Na križ kraž v Mengšu pa pridem, novembra bo mogoče več časa, tale oktober je res bolj odštekan.

Za Maribor se pa priporočam kar v imenu celega društva, smo družno ugotovili, da bi bilo dobro po kakšni visnki cesti eno ekskurzijo naredit :grin: , ti pa jih poznaš kar nekaj.

Aja, na kozarček do Malečnika se pa žal ni izšlo, smo šli na oromškos stran proti domu, pa tudi pozno je že bilo, tako da kdaj drugič.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Skoraj bi pozabil, fotografije so že gor, kliknite na tole povezavo:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=273

Komentarji pa jutri, je kar lepo število fotografij, nazačetku jih je bilo čez 400 :lol: :lol: :lol: , je Miran kar malo zajamral, no, še vedno jih je ostalo čez 160. Pa sem opazil, da mi je še kakšno vmes zbrisal :D , vsaj zadnje ni, to je tiste, ko smo prišli v Topole. Drugo pa mislim da je, tako, da se vsaj približno vidi, kako smo se imeli :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Hehehe, vidim, da je moj oče bil lepo zgovoren.... :lol: :lol:. No če kdo ne ve, kdo moj oče, predstavil vam je vozilo za ukrepanje v primeru nesreče z nevarnimi snovmi HTV.
No, verjamem, da ste se imeli lepo ( po slikah sodeč), vreme vam je služilo, dobre volje vam ni manjkalo. Videli ste, kje sem doma, sem bil kr mal slabe volje, da nisem mogel zraven bi še mogoče lahko pokazal kakšen kraj več. Pa tudi punc vam ni manjkalo za plesat. :grin: :D . Videli ste tudi, da se prenavlja najbolj glavna cesta skozi Ljutomer, pa prav letos, ko so volitve :D , naključje? :D :lol: :lol: .

lp

dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Ja, resnično žal mi je, da nisem bila zraven - kako pa je bilo na Otoku ljubezni?
In jedli ste tudi precej - kje ste pa pri vseh dobrotah našli tisto korenje v predsednikovi župi?
In, aja, kaj pa prekmurska gibanica?

Lp, Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a:In, aja, kaj pa prekmurska gibanica?

Lp, Mateja
O gibanici ni bilo ne duha ne sluha, smo dobili samo štrudelj. še dobro, da sem jo jedel zjutraj ob postanku v Tepanjah :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

Janez, verjetno jim je na ušesa prišlo, da se bližajo prehudi porabniki ...
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Kako pa to da vas je provida ujela? :D

Slika

Drugač je blo pa po slikah vidt da ste se imel super ;)

lp :grin:
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
janez

Bobby napisal/-a:Kako pa to da vas je provida ujela? :D

lp :grin:
Hja, šofer je zjutraj zamudil, pol je pa reku, da bo "mal prtisnu". No, pol je pa tko prtisku, da je ene tri kamione prehiteval, potem je bilo pa zoženje ceste, je pa pred njih porinil, policaji pa seveda lepo počasi za nami in rezultat je viden na slikah :???: .

No ni blo nič hujšega, tahograf je kazal toliko, kot je dovoljeno, napihal ni nič, tako, da je dobil listek za 10 jurčkov, če prec plača ma pa 50% popusta.

V glavnem kolkor smo slabo začel, se je vse super izteklo :D .

Saj moram napisat še komentarje, pa nimam časa, pripravljam gradivo za kviz mladine za nivo zveze, pa bo danes še cel dan trajalo :lol: :eek: :lol: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kontakt:

Sem videla, da so tudi komentarji že pod slikami. Najbolj me je presunila beseda "nizvodno", sem jo preverila v Slovenskem pravopisu (SP 2001) in sploh ni zaznamovana :eek: , samo pomeni v smeri vodnega toka :-o

No, sicer pa, a je ljubezenski napoj kaj deloval :D :D :D

A ste kruh na žerjavici tudi kaj pomazali s česnom? :) Paše, a ne?

Ah, potem je pa zmanjkalo podnapisov ... :sad:

No, jaz pa ne morem postavljati vprašanj naprej :)

Mateja
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a: Najbolj me je presunila beseda "nizvodno", sem jo preverila v Slovenskem pravopisu (SP 2001) in sploh ni zaznamovana :eek: , samo pomeni v smeri vodnega toka :-o

No, sicer pa, a je ljubezenski napoj kaj deloval :D :D :D

A ste kruh na žerjavici tudi kaj pomazali s česnom? :) Paše, a ne?

Ah, potem je pa zmanjkalo podnapisov ... :sad:

No, jaz pa ne morem postavljati vprašanj naprej :)

Mateja
Ja, vzemi v obzir, da sem podnapise pisal, ko je bila ura že krepko čez polnoč, potem me je še 2 vrglo s povezave :mad: , ampak k sreči sem se sedaj že naučil, da pogosteje shranjujem, tako, da jih je izginilo samo okrog 15 :lol: . Skratka, potem sem obupal in sem šel spat, pa bom danes zvečer nadaljeval.

No, tako sem tudi pol ure študiral, kako naj v najkrajši obliki napišem, da je posnetek nastal v smeri vodnega toka- madonca, zdajle mi je pa kar samo ratalo-to je namreč pravi izraz :shock: , sinoči se pa nisem mogel spomniti ničesar drugega, kot nizvodno. Ampak, ta izraz smo v slovenščini uporabljali, ko sem bil še mlad :grin:

Ljubezenski napoj pa seveda zanesljivo deluje, če ni takoj, je pa prijel zvečer, če še ni, pa še zanesljivo bo :D :D :D

Drugače pa seveda, kruh se je popekel, nato podrgnil s česnom, kolikor ga je ostalo, smo ga pojedli(česen :smile: ) nato pa še zaseko na kruh, tako, kakšen cm na debelo in to je bila malica, da bi lahko gore premikal.

V glavnem, podnapisi pod slikami bodo zvečer, pa še nizvodno bom popravil v smer vodnega toka :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

No, tudi danes ne morem dokončati podnapisov :mad: :mad: :mad: , me je spet dol zabrisalo, pa se ne bom več matral, škoduje spancu. Sem ravno do zadnje slike prišel, ko sem pa hotel potrditi, me pa računalnik vljudno obvesti, da ne najde serverja :mad: :mad: :mad: .

Grem spat, pa jutri naprej.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Hm, zanimivo, katera slikca ima največ ogledov v albumu o ekskurziji topolskih gasilcev :grin: :D :grin:

Slika

Ja, le zapomnite si jo, ampak, lahko se zgodi, da se pojavi na drugem avtomobilu :lol: .

LP

Janez 8-)
Odgovori