Logo PGD Topole
Slika 5
Slika 6 Slika 8
Slika 9
 
Iskanje
okvir 6

Aktualne novice
» Slovenija
» Svet
» Šport
» Gospodarstvo
» Črna kronika
» Znanost in tehnologija
» Zabava
» Kultura
okvir 6

Vreme
okvir 6

Naključne slike
picture  010_Tocenje  
PICT0560.JPG  picture  
gasilski  40_Zasluzena  
IMG_9609.JPG  DSCN5394.jpg  
Picture  PICT0672.JPG  
Okvir

Dobrodošli!

Smo Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Topole in veseli nas, da ste obiskali našo stran. Na strani si lahko ogledate bogato galerijo fotografij v posameznih kategorijah, video posnetke intervencij in gasilskih vaj, zapise o 60 letni tradiciji našega društva in forum, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi z gasilstvom. Poleg omenjenega imamo za vas aktulane dnevne novice iz Slovenije in po svetu ter vremensko napoved. Seveda pa to ni vse. Preverite kaj vse lahko doživite v naši družbi.

Najnovejše na PGD Topole

Jubilanti - Andrej Koncilija 60 let

19/02/2019

Letos v začetku februarja je prvih 60 let življenja praznoval član našega društva in aktiven gasilec Andrej Koncilija Drejc. Za njim je bogata gasilska kariera . Po zapisanih podatkih je vstopil v društvo leta 1973 in bil vsa leta aktiven. Dosegel je čin nižjega gasilskega častnika II.stopnje.Za svoje delo v društvu je prejel priznanje gasilske zveze III in II stopnje ter gasilsko plemenico III stopnje. Za dolgoletno delo v društvu je prejel značko za 10,20,30 in 40 let,prav tako pa je že prejel značko za 40 let v aktivni gasilski službi.

Ob njegovi 60 letnici smo ga obiskali predstavniki društva in mu izročili simbolično darilo ob življenjskem jubileju majoliko. Zaželeli smo mu obilo zdravja in še mnogo srečnih zdravih let.

Tajnik PGD Topole
Peter Jemec

Trenutne nesreče
Trenutne nesreče
okvir 6

VideoGasilci.com
VideoGasilci.com
okvir 6


Varna točka
Lek - član skupine Sandoz
okvir 6

Temeljni postopki oživljanja
Algoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorjaAlgoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorja
okvir 6

Oglasi
okvir 6