Logo PGD Topole
Slika 5
Slika 6 Slika 8
Slika 9
 
Iskanje
okvir 6

Aktualne novice
» Slovenija
» Svet
» Šport
» Gospodarstvo
» Črna kronika
» Znanost in tehnologija
» Zabava
» Kultura
okvir 6

Vreme
okvir 6

Naključne slike
picture  IMG_8388.JPG  
IMG_4117.JPG  pictures  
IMG_4437.JPG  IMG_0927.jpg  
Tabor  IMG_5886.JPG  
P6010119.JPG  Picture  
Okvir

Dobrodošli!

Smo Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Topole in veseli nas, da ste obiskali našo stran. Na strani si lahko ogledate bogato galerijo fotografij v posameznih kategorijah, video posnetke intervencij in gasilskih vaj, zapise o 60 letni tradiciji našega društva in forum, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi z gasilstvom. Poleg omenjenega imamo za vas aktulane dnevne novice iz Slovenije in po svetu ter vremensko napoved. Seveda pa to ni vse. Preverite kaj vse lahko doživite v naši družbi.

Najnovejše na PGD Topole

Požar na plinski jeklenki na Slovenski cesti

30/04/2008


30.4 ob 19.13, smo preko regiskega centra prejeli obvestilo o eksploziji plina in požaru v kuhinji na Slovenski cesti 53 v Mengšu. Izvozili smo s GV-V2 in s štirimi člani posadke. Med potjo smo z regiskega centra dobili še obvestilo, da naj bi bile dve osebi tudi poškodovani.

Na kraj nesreče smo prispeli takoj za Mengeškim vozilom. Stanovalec je sam iznesel GOREČO jeklenko in pri tem utrpel lažje opekline po roki in obrazu. Po našem prihodu je jeklenka še vedno gorela, tako smo jo zaprli in ohladili. Pregledali smo tudi notranje prostore stanovanja vendar v njih ni bili znakov požara. Nudili smo pa tudi PP dvema poškodovanima do prihoda reševalcev.

Na intervenciji so sodelovali tudi gasilci s Mengša in Loke.

Trenutne nesreče
Trenutne nesreče
okvir 6

VideoGasilci.com
VideoGasilci.com
okvir 6


Varna točka
Lek - član skupine Sandoz
okvir 6

Temeljni postopki oživljanja
Algoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorjaAlgoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorja
okvir 6

Oglasi
okvir 6