Logo PGD Topole
Slika 5
Slika 6 Slika 8
Slika 9
 
Iskanje
okvir 6

Aktualne novice
» Slovenija
» Svet
» Šport
» Gospodarstvo
» Črna kronika
» Znanost in tehnologija
» Zabava
» Kultura
okvir 6

Vreme
okvir 6

Naključne slike
Picture  52.jpg  
IMG_0881.JPG  IMG_8992.JPG  
pictures  IMG_7855.JPG  
slike  Picture  
IMG_4603_ERC  Picture  
Okvir

Dobrodošli!

Smo Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Topole in veseli nas, da ste obiskali našo stran. Na strani si lahko ogledate bogato galerijo fotografij v posameznih kategorijah, video posnetke intervencij in gasilskih vaj, zapise o 60 letni tradiciji našega društva in forum, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi z gasilstvom. Poleg omenjenega imamo za vas aktulane dnevne novice iz Slovenije in po svetu ter vremensko napoved. Seveda pa to ni vse. Preverite kaj vse lahko doživite v naši družbi.

Najnovejše na PGD Topole

Dimniški požar v bloku na Kolodvorski c. v Mengšu

27/04/2008


27. 4. ob 10.46 smo prejeli klic, da naj bi se na Kolodvorski 2 v Mengšu močno kadilo iz stanovanja. Izvozili smo z GV-V2 in štirimi člani podadke. Že takoj po izvozu smo lahko v daljavi videli, močan bel dim. Takoj po prihodu sta dva napadalca s IDA vstopila v zgradbo in pregledala zgornje prostore bloka. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do napake v kotlovnici in, da se dim vali iz dimnika. Po prispetju hišnika smo šele lahko vstopili v kotlovnico in izklopili peč. Napadalci pa so še prezračili prostore.

 

Povezava do slik iz intervencij

Trenutne nesreče
Trenutne nesreče
okvir 6

VideoGasilci.com
VideoGasilci.com
okvir 6


Varna točka
Lek - član skupine Sandoz
okvir 6

Temeljni postopki oživljanja
Algoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorjaAlgoritem temeljnih postopkov oživljanja in uporaba avtomastkega defibrilatorja
okvir 6

Oglasi
okvir 6