Nočni pohod

Nočni pohod

Odgovornapisal janez » So okt 28, 2006 3:32 pm

Tokratni nočni pohod vandalov je bil precej hujši kot je bilo to zadnjkrat, ko so bile obrnjene rože pri gasilskem domu. Moč prepotentnih mladcev so najprej izkusili prometni znaki oziroma krajevne table na obeh koncih vasi, potem pa so bile na vrsti rože, ki res ne bi smele biti nikomur na poti. Ampak ne, potrebno jih je bilo razmetati z oken in se tem dokazati svojo moč in užaljenost, predvsem pa svojo nezrelost in strahopetnost.

Strahopetnost predsvem zato, ker so imeli možnost, da do 13. ure pospravijo, kar so ponoči naredili in jih zaradi tega ne bi nihče preganjal. No, korenjaki so se potuhnili in bodo tako ostali do naslednje prilike. Morda že nocoj, ko jih bo noč zvabila nad buče.

Pri tem pa moram javno opozoriti, da na nočnem delu niso bili prisotni Topolci, kar je zgrešeno zaokrožilo po vasi. Ne bom navajal imensko, vendar je to zanesljivo, saj so bili v tem času že doma in ni razloga, da jim ne bi verjeli. Zato so vsake obtožbe na njihov račun neutemeljene.

So mi pa glavni akterji ušli za dobrih 15 minut, kajti še ib drzgi uri ponoči sem šel malo v kontrolo, ker so bili storjeni dogodki pričakovani. No, malo sem se uštel v času in posledice so tu.

Zakaj je do teh dogodkov prišlo, je pa nekolik0o daljša zgodba, ki se je pričela nekje okrog 19. ure zvečer. Ne bom pogreval razlag in pripomb za in proti, bom pa pravila igre obrazložil v temi obvestila.

Pa še v vednost hrabrim skrivačem. Na svojem pohodu ste bili opaženi, vaše početje pa je bilo dokumentirano kmalu po storjenem dejanju, nato pa še pri dnevni svetlobi. Če ste bili preveč pod vplivom opojnih substanc, si svoje početje lahko ogledate tukaj:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=284

Sedaj je namreč že vse pospravljeno, razen prometnih znakov seveda. Z njimi pa naj se ukvarja policija in občina.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez
 
Prispevkov: 4679
Pridružen: So maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Odgovornapisal Tomaz » So okt 28, 2006 7:38 pm

Slika


No naj povem samo to, de je bila tabla ki jo vidite na zgornji sliki postavljena na sredini ceste pred njo pa koriti s rožami. Tako da je bil pogled prav smešen. Na žalost sem moral korito in tablo odmakniti, da sem lahko nadeljeval pot priti gasilnemu domu, kjer sem vzel fotoaparat in naredil nekaj posnetkov.

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Uporabniški avatar
Tomaz
 
Prispevkov: 812
Pridružen: Ne avg 07, 2005 6:34 pm

Odgovornapisal gf » Pe nov 03, 2006 9:26 am

eni majo pa res mal preveč časa... :(
Avtoelektrika & avtodiagnostika BMW
Uporabniški avatar
gf
 
Prispevkov: 835
Pridružen: So avg 13, 2005 5:28 pm


Vrni se na Dogodki

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron