Izdelovanje strahov iz buč

Izdelovanje strahov iz buč

Odgovornapisal janez » So okt 28, 2006 11:21 pm

Letos smo malo pohiteli in noč čarovnic pričarali že to soboto. Tako je popoldan potekala delavnica, ki je bila po številu udeležencev vsekakor rekordna, saj je v njej sodelovalo preko 40 otrok in mentorjev.

Buč je bilo dovolj, za kar je poskrbel predsednik društva Franc Bergant, za kar se mu v imenu vseh mladih ustvarjalcev najlepše zahvaljejem, saj je bilo buč toliko, da je vsak izdelal najmanj eno za doma, ostale pa za okras po vasi.

Zato, da je bilo vse v stilu noči čarovnic je z originalno domislico poskrbela Neli, ki se je po končanem delu takole postavila med izdelane strahove :grin:

Slika

Več slik si seveda lahko ogledate v albumu na tejle povezavi:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=285

Tolikšno vnemo in domišljijsko ustvarjalnos je bilo fotografirati pravi užitek in še celo Miran ni nič zajamral :grin: , ko je videl, koliko slik bo treba spraviti v album.

Ampak, se je izšlo :grin: in komaj je bila postavljena zadnja buča na vasi, že je bil album na spletu, kar je še en dokaz, da smo najhitrejša in najbolj aktualna spletna stran v Sloveniji :D

Upam le, da s takšno hitrostjo ne bodo ponoči strahovi tudi izginili ali bili razbiti, tako, kot se je dogajalo v preteklih letih. Upam, da so bile rože z nocojšnega nočnega pohoda dovolj in bo v vsai mir.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez
 
Prispevkov: 4672
Pridružen: So maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Vrni se na Dogodki

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron