Topole open 2011

Moderator: Always Cvi-Cek

Topole open 2011

Odgovornapisal Always Cvi-Cek » Pe avg 26, 2011 11:28 pm

V soboto 20.8. 2011 smo se v športnem parku Topole zbrali na vsakoletnem odprtem turnirju trojk v odbojki na mivki. V letošnjem letu smo se odločili, da tega izvedemo v avgustu in ne septembru, kot je bilo v navadi. To se je izkazalo za dobro odloćitev, saj nam je bilo tokrat vreme resnično naklonjeno, tako, da so bile vse tekme izvedene ob spremljavi sončnih žarkov. Na turnir se je letos prijavilo 6 ekip iz Topol in bližnje okolice. Med sabo so se pomerile v dveh skupinah v katerih so igrale po sistemu vsak z vsakim, nato pa so se najboljše 4 ekipe pomerile še v polfinalnih in finalnih tekmah. Ker so glavni cilji tega turnirja druženje, zabava in sporstitev so si ekipe sodile same, o odstopanju od uradnih pravil igranja odbojke na mivki, pa so se odločale sproti in sporazumno.

Ekipe, ki so zasedle prva tri mesta so prejele medalje in manjše nagrade, ostale ekipa pa so se lahko potolažile ob hrani in pijači.

Končni vrstni red prvih štirih ekip je bil sledeč:

1. mesto Obdojkarji (Jaka, Rok in Jure)
2. mesto No Name (Miha, Gašper in Dane)
3. mesto Zgube (Miran, Rok in Tilen)
4. mesto Neznalci (Rok, Mitja in Boštjan)

Ekipi, katerima uvrstitev v finale ni uspela sta bili T.P.R.U. (Klemen, Polona, Urša, Rok) in FAT BOYS (Tomaž, Martin in Simon).

Vsem ekipam se zahvaljujem za udeležbo na turnirju, Posebno zahvalo pa namenjam tudi vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji turnirja in izvedli vse potrebne priprave.

Slike s turnirja si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://pgd-topole.si/galerija/thumbnails.php?album=576

Odbojkarska sekcija
ŠD Topole
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Always Cvi-Cek
 
Prispevkov: 347
Pridružen: So apr 01, 2006 2:13 am
Kraj: Topole

Vrni se na Odbojkarska sekcija

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron